Garsonieră de lux seria 467 în alb: proiect de Anna Belokon

Nu numai că albul poate fi un fundal bun pentru decorul tău, dar îți permite și să transformi un spațiu, împingând vizual limitele camerei și făcându-l să pară mai mare.

Albul și mobilierul curat fac ca spațiul studioului să fie luminos și aerisit.

Informații despre apartament: 3 Dormitor Tipic "lux" Apartament ( Seria 467 ) 110 m². Biroul Serail este situat la etajul 8 al hotelului Ladia Premium În centrul orașului Tyumen.

Proprietarii apartamentului: O tânără femeie și doi copii, de 7 și 13 ani.

Dorințele clienților: Libertate și spațialitate, plus alb ca și culoare de bază.

Aproape toți pereții despărțitori neportanți din apartament au fost îndepărtați. Astfel, a fost creat un imens spațiu de studio multifuncțional. Numai camera copiilor este categoric separată. Dormitorul mamei ascuns în spatele unui acvariu mare nu aglomerează vizual spațiul și, în același timp, delimitează discret spațiul studioului.

Rareori un interior este proiectat într-o singură culoare. O astfel de soluție neobișnuită poate fi găsită doar în designul plat de lux. Albul zăpezii este culoarea dominantă a acestui proiect. Culoarea albă și absența detaliilor inutile dau volum spațiului. ( uși, pardoseli turnate cu polimeri, mobilier ) accentuează frumusețea și rafinamentul interiorului. Dozarea unui design plat de lux cu accente suculente trebuie făcută cu mare atenție, având grijă să nu exagerați cu un decor luminos. În această locuință de lux, de exemplu, picturile celebrului artist contemporan Khachik Abrahamyan sunt folosite ca decor expresiv. Mobilierul este ales în forme strict geometrice pentru a da interiorului o claritate și un relief deliberat.

Nu există prea mult mobilier în zona publică și aproape tot mobilierul este aliniat de-a lungul peretelui. Acest lucru a eliberat și mai mult spațiu, mărind vizual volumul camerei.

Citește mai mult  Apartament în centrul Moscovei: designerul Serghei Nasedkin

Pentru a conferi luminozitate interiorului, a fost folosit mobilier mai degrabă scăzut, iar toate sistemele principale de depozitare au fost mutate în logii izolate.

Lapte și bucătărie albă lipsește zonarea. Întregul interior este scăldat în alb – mobilierul din bucătărie, zona de relaxare și zona de luat masa se îmbină într-un ansamblu omogen.

Singurul punct luminos din bucătărie este un tablou de lângă zona de luat masa.

Toate sistemele de depozitare sunt amplasate pe logii izolate, sub forma unor vestiare adaptate. În deschideri au fost instalate pereți despărțitori din sticlă, care au accentuat și mai mult funcționalitatea acestor încăperi.

Radiatoarele de perete au fost înlocuite cu un radiator de podea cu convector, care, de asemenea, s-a "curățat" suprafața peretelui de obiecte străine.

O atenție deosebită a fost acordată iluminării apartamentului: au fost selectate corpuri de iluminat cu diferite unghiuri de lumină, cu capacitatea de a sublinia diferite zone și detalii.

Zona patului este amplasată lângă o fereastră, ceea ce o face foarte luminoasă, iar acvariul acționează ca un separator ușor care separă dormitorul de zonele publice.

Baia este proiectată funcțional și ergonomic. Unitățile nu au picioare, iar instalația sanitară este suspendată pe perete, ceea ce face curățarea mult mai ușoară.

Soluția ideală pentru baia dumneavoastră – o cabină de duș dublă. Acest lucru este convenabil atunci când există copii de același sex în familie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: