Guler alb

Protagonistul serialului, Neal Caffrey, este chipe╚Ö, educat ╚Öi inteligent. La fel ╚Öi casa sa – un ad─âpost pentru un gurmand ╚Öi un sibarit. Mentorul s─âu, Peter Burke, este un dependent de munc─â ╚Öi un so╚Ť devotat. Casa lui este simpl─â ╚Öi confortabil─â, a╚Öa cum tr─âiesc milioane de americani. S─â intr─âm ╚Öi s─â vedem cu ochii no╚Ötri.

Este un escroc de geniu ╚Öi lucreaz─â pentru FBI. Are o lung─â istorie de arest─âri ╚Öi evad─âri cu mentorul s─âu Peter Burke: unul evad├ónd mereu, cel─âlalt ├«ntorc├óndu-l la ├«nchisoare. Acum sunt colegi de serviciu ╚Öi prieteni. Face╚Ťi cuno╚Ötin╚Ť─â cu eroul nostru: Numele nostru este Neal Keffrey.

«White Collar" – serie de investiga╚Ťii criminale. ├Än╚Öel─âciuni financiare, falsuri ╚Öi furturi- este t─âr├ómul protagonistului unui serial de televiziune american.

Casa lui Neil

Garsonierele au fost inventate ├«n America de arhitectul Ludwig Mies van der Rohe. El a fost cel care, ├«n anii 1920, a venit cu ideea de a construi o cas─â neobi╚Önuit─â. El face un experiment ├«ndr─âzne╚Ť ╚Öi construie╚Öte o cas─â din "apartamente f─âr─â pere╚Ťi".

Cite╚Öte mai mult  Beton, c─âr─âmid─â ╚Öi lemn: ieftin ╚Öi un pic sup─ârat

Este exact genul de apartament ├«n care locuie╚Öte Neal Caffrey. Cunosc─âtor al artei ╚Öi cunosc─âtor a tot ceea ce este frumos, Neil Keffrey a avut mare grij─â de designul interior. F─âr─â minimalism ╚Öi cu mare aten╚Ťie la detalii: frigiderul s─âu modern este asociat cu o unitate de perete personalizabil─â ╚Öi o plit─â ingenioas─â pe picioare elegante. Pe masa de luat masa o lamp─â pe o tulpin─â sculptat─â cu abajur din material textil. De acord- un loc nea╚Öteptat pentru o lumin─â de noapte. Dar acesta este apartamentul unui b─ârbat singur, iar casa tr─âie╚Öte dup─â regulile lui.

Scaunele cu bare orizontale pe spate sunt mult mai rare dec├ót cele cu balustri verticali sau inser╚Ťii decorative. Dar am reu╚Öit s─â g─âsim patru modele care arat─â ca scaunul din imagine.

 • Scaun SM91 de Skovby.
 • Scaun 9349 GUILD ARM CHAIR din fabric─â Baker.
 • Scaun Art 615 de la fabrica Alivar, proiectat de Hoffmann Josef.
 • Scaune – 134046 din fabrica BoConcept.

Dormitorul lui Neil spune multe despre proprietar. Tencuial─â aspr─â pe pere╚Ťi, un pat de lemn voluminos cu o monogram─â nu trivial─â, o oglind─â imens─â ╚Öi o fereastr─â frumoas─â… Micul secret al lui Neil.. un seif deghizat ├«n tablou. Tradus ├«n limbaj uman ar fi: sunt democratic, ├«mi plac lucrurile frumoase ╚Öi… Am ceva de ascuns.

Monograma decorativă în centrul căpătâiului patului este o metodă populară a producătorilor de mobilier în stil clasic.

 • Pat 2009 P din fabrica Medea.
 • Pat Pat din fabrica Moblesa.
 • Pat Chester de Moblesa.
 • Pat 0781 din fabrica Provasi.

Camera de zi. Eroul nostru are o adev─ârat─â fuziune ├«n sufrageria sa. Pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori din sticl─â se potrivesc cu vazele de podea vintage; un ╚Öemineu greu ╚Öi o comod─â vintage se potrivesc perfect cu o mas─â minimalist─â ╚Öi o lamp─â simpl─â pe un pandantiv lung. Apropo, masa de luat masa, dac─â a╚Ťi observat, ├«n apartamentul s─âu se deplaseaz─â constant ├«ntre buc─ât─ârie ╚Öi camera de zi.

Cite╚Öte mai mult  Anglia: o cas─â ├«ntr-un turn vechi

Un portal de ╚Öemineu din lemn ├«ntunecat atrage chiar mai pu╚Ťin aten╚Ťia dec├ót un co╚Ö de fum masiv.

 • Portal pentru ╚Öemineu Lincoln de Devon & Devon.
 • Portal de ╚Öemineu Leonore de Giusti Portos.
 • Portal pentru ╚Öemineu Leuy (MMF-6507) de la fabrica LaurentMebel.
 • Semineu portal CANELLE de Chemine Philippe.

Col╚Ť de lucru. Neil nu este doar un mare specialist ├«n arta altora, ci ╚Öi picteaz─â el ├«nsu╚Öi. Iar acest lucru necesit─â lumin─â natural─â, de unde ╚Öi numeroasele panouri de sticl─â de pe tavanul bizotat. Par╚Ťialitatea sa este ar─âtat─â de un subcadru mare, dulapuri cu c─âr╚Ťi de art─â ╚Öi rame de baghete.
Apropo, nu a fost v─âzut nici m─âcar o dat─â st├ónd ├«n balansoar la m─âsu╚Ťa de cafea.. Poate c─â nu-╚Öi poate permite s─â se relaxeze?

Scaunul pe un picior articulat promovează o cină liniștită cu un pahar de vin.

 • Scaun CS/1100 Air de Calligaris, design Archirivolto, Studio Tecnico Calligaris ( S.T.C ).
 • Scaunul Company Chair de la Leolux, design de Munnikhof Erik.
 • Scaun 2061 Santana Light de la fabrica Draenert, Draenert Peter design.
 • Scaun 690 de la fabrica Rolf Benz, design Nees Joachim.

Casa lui Peter

├Än casa lui Peter se simte m├óna unei femei ├«n toate. Camera de zi este separat─â de buc─ât─ârie de un bar elegant, pe picioare profilate, cu scaune ├«nalte. Deasupra tejghelei Un candelabru cu abajur textil. O pictur─â floral─â deasupra ╚Öemineului seam─ân─â cu tapi╚Ťeria de pe scaunele de la masa de luat masa. Totul este simplu, f─âr─â complica╚Ťii, dar este pl─âcut ca acas─â. Locuin╚Ť─â tipic─â pentru un agent FBI tipic c─âs─âtorit.

Cite╚Öte mai mult  Un studio cu un dormitor izolat ╚Öi o buc─ât─ârie-salon: design de Ekaterina Kazhkenova

Un scaun cu un scaun ro╚Öu poate anima orice buc─ât─ârie, chiar ╚Öi pe cea mai neutr─â. Ad─âuga╚Ťi culoare cu perne deta╚Öabile ( ca cea din imagine ) sau cump─âra╚Ťi un taburet cu un scaun colorat ( vezi imaginea. 4 variante ├«n selec╚Ťia editorial─â ).

 • Scaun de bar Le Spighe by Poltrona Frau, design Silvestrin Claudio.
 • Scaun de bar 1090 din fabrica Collinet Sieges.
 • Scaun de bar 1010 de Collinet Sieges.
 • Taburet de bar AVL de Moooi, design de Lieshout Joep van.

Prezen╚Ťa unui om ├«n cas─â este demonstrat─â de prezen╚Ťa unui ╚Öemineu ├«n aproape fiecare camer─â. Sunt chiar dou─â dintre ele ├«n living-sufragerie( ! ) ├«ntr-o singur─â camer─â. De acord- ciudat. O zon─â de relaxare separat─â pentru agentul FBI obosit de urm─ârire este amenajat─â ├«ntr-un apendice l├óng─â fereastr─â: l├óng─â ╚Öemineu Un balansoar pe patine, o lamp─â de podea pe un st├ólp curbat ╚Öi o priveli╚Öte pastoral─â a casei de ora╚Ö adiacente.

Un scaun balansoar este la fel de confortabil și confortabil ca un geranium pe un pervaz. Iată 4 modele de design care seamănă cu scaunul din cadru.

 • Scaun Highland A 132 din fabrica Bretz.
 • Fotoliu Don Do de Poltrona Frau, design de Massaud Jean Marie.
 • Fotoliu 75377 din fabrica KARE.
 • Fotoliu GRAY 09 de Gervasoni.

P.S. «B─âie╚Ťi cu gulere albe — o telenovel─â cu doi protagoni╚Öti. Unul locuie╚Öte ├«ntr-un apartament sibarit, cel─âlalt ├«ntr-un ├«n casa unui simplu muncitor. Doi eroi dou─â moduri de via╚Ť─â. Dar nici m─âcar aceast─â aparent─â diferen╚Ť─â de predilec╚Ťie nu ├«i poate ├«mpiedica s─â devin─â prieteni.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: