Hotel în deșert

Ce este turismul premium în Emiratele Arabe Unite? Trai exclusivist în mediul natural, fără influențele negative ale civilizației. Mese fine sub cerul nopții de deșert, bungalouri rafinate cu piscine private și antichități neprețuite.

Ce caută mai întâi călătorii atunci când citesc descrierile hotelurilor?? În primul rând pe locația bună, în al doilea rând pe mobilierul confortabil și în al treilea rând pe serviciul. Stațiunea Al Maha Desert Resort în Emiratele Arabe Unite ar da multe dintre cele mai bune hoteluri din lume. Situat într-o rezervație naturală care se întinde pe o suprafață de 200 de metri pătrați, Laguna Bungalow este unul dintre cele mai bune din lume, oferind o priveliște uluitoare la Marea Mediterană. km. Hotelul este format din mai multe vile care amintesc de corturile beduinilor. Apartamentele izolate imită vechile locuințe beduine și se integrează în dunele pitorești, devenind parte din vastul deșert arab. Intimitatea, luxul oriental și serviciile impecabile îl transformă într-un regat al deșertului de nisip. Nu degeaba hotelul a câștigat numeroase premii pentru arhitectura sa și pentru cel mai bun peisaj natural.

Dimensiunea relativ mică a complexului Al Maha Desert Resort Permite o experiență personalizată pentru fiecare client.

Clădirea principală găzduiește Majlis-ul pentru bărbați, Majlis-ul pentru femei, o bibliotecă, un bar și un restaurant. Oaspeții sunt cazați în 31 de apartamente beduine amplasate printre dune. Fiecare cort Un living, un dormitor și o baie de lux adiacentă fiecărei camere O mică piscină și o curte interioară.

Puritatea aerului din camere și a apei din piscinele private, încălzite, este asigurată de computere.

oferă preparate din bucătăria orientală, indiană, japoneză și mediteraneană și o listă excelentă de vinuri. Mâncărurile din restaurant sunt pregătite special pentru stațiunea unică.. argint, porțelan și cristal.

Citește mai mult  Baie Multi-room cu o pasarelă și zonare: designer Ekaterina Popova

Simplitatea arhitecturii hotelului este înșelătoare. Sub corturile întinse se ascunde luxul unei cazări ultramoderne. Ar trebui să fiți de acord, în descrierile camerelor chiar și la hotelurile de cinci stele este rar să găsești mobilier de super elită, iar bijuteria din Dubai este pur și simplu plină de artefacte antice Peste două mii de antichități și opere de artă, bijuterii tradiționale și obiecte de artizanat beduine rafinate.

Camerele de oaspeți din corturile individuale sunt renumite pentru interioarele lor rafinate în stil arab. Bungalow-urile au culori calde, lemn prețios și țesături prețioase, mobilier rafinat făcut manual, covoare orientale și antichități.

Fiecare apartament oferă o vedere amplă la dunele de nisip și la munții de culoare galben-ocru.

Interioarele băilor, ca și restul bungalourilor, sunt decorate cu stilul șeicului Marmură cu nervuri, perdele din țesături brodate manual, robinete aurite și artefacte beduine în fiecare colț.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: