Hotel într-o închisoare

Hotelurile din fostele clădiri ale închisorilor sunt, în esență, hoteluri și muzee într-unul singur. Principalul avantaj al unei astfel de case este spiritul său distinctiv, incomparabil. Petreceți o noapte în culoarul condamnaților la moarte, luați masa într-o cameră de interogatoriu sau plimbați-vă pe coridoarele întunecate și sumbre unde vă puteți aminti încă de deținuții periculoși.

Un hotel de cinci stele într-o închisoare.. nu este ficțiune. O clădire din 1863 a servit ca închisoare în Olanda până în 2002. Când penitenciarul a fost închis, clădirea a fost preluată de un investitor privat care a decis să o transforme într-un hotel de cinci stele. Așa a apărut un hotel bine amenajat, "Het Arresthuis", în centrul istoric al orașului Ruhrmond din Olanda Cu 40 de camere moderne și elegante, transformate dintr-un total de 150 de celule. Designerii au încercat să recreeze aura unui penitenciar sumbru și au păstrat în formă originală multe detalii din anturajul închisorii.

Gratiile de la ferestre, scara interioară din fontă și ușile celulelor au rămas neatinse. Atriumul din interiorul clădirii este practic neschimbat de pe vremea când prizonierii și gardienii se plimbau prin el.

Curtea de exerciții a deținuților, transformată într-o curte cu fântână și canapele confortabile.

Locuințele "Het Arresthuis — vârful confortului și designului hotelier. Cele patru apartamente ale hotelului au chiar și nume: "Director", «Închisoare", «Avocat.", «Judecătorul".

Bineînțeles, vizitatorii nu dorm pe paturi suprapuse din metal, ci pe paturi spațioase, cu perne, care uneori ocupă aproape întreaga suprafață a unei celule mici.

Clădirea cu trei etaje este împărțită în zone. În plus față de celulele simple de câțiva metri pătrați, există apartamente cu trei camere cu tot felul de facilități.

Citește mai mult  Un interior de casă care nu ar fi posibil fără textile: studio SBM

Băile din aceste camere au dotări moderne, realizate de designeri europeni de top.

Toate camerele au aer condiționat, TV, WI-FI gratuit și aparate de bucătărie moderne.

«Camerele" pentru clienții VIP poate fi comparată cu cele mai bune exemple de hotel de cinci stele și este plină de instalații sanitare aurite, mobilier de epocă și tehnologie ultramodernă.

Design interior pentru hoteluri

Interiorul unui hotel dintr-un proiect de design Interior de hotel dintr-un proiect de Ryntovt Design Interioare de hotel dintr-un proiect al grupului Arch
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: