Hotel pe marginea unui crater

Vă puteți bucura de peisajul rural african și de fascinantul mod de viață al Maasai, fără a renunța la confort și civilizație?

Cabana Ngorongoro Crater Lodge, Poziționat ferm în topul hotelurilor de lux din lume, aspectul este unic. A fost prima cabană construită la marginea faimosului crater Ngorongoro, ceea ce a făcut din ea un upgrade instantaneu la un hotel de super lux. Rămășițele unui vulcan cândva formidabil ( vechi de aproape trei milioane de ani ) se află la granița estică a Parcului Național Serengeti din Tanzania. Acest refugiu exotic într-o rezervație naturală a fost fondat în 1934 ca o cabană de vânătoare pentru guvernul britanic. În 1992, Ngorongoro Crater Lodge Și-a deschis porțile pentru public și a intrat imediat în topul hotelurilor de lux din lume.

Hotelul de lux este alcătuit din mai multe bungalouri pe picioroange care seamănă cu colibele indigenilor Masai ziduri de piatră, acoperișuri din frunze de bananier. Interioarele luxoase ale bungalourilor oferă un contrast puternic cu exteriorul lor umil, justificând astfel includerea lor în topul strict reglementat al hotelurilor de top din lume.

Bungalourile sunt amplasate pe marginea craterului, oferind o panoramă maiestuoasă a adânciturii fertile. Pantele abrupte împiedică animalele să părăsească cea mai mare căldare din lume, iar acest lucru a creat un habitat aparte.

Designul interior al hotelului este un amestec uimitor de stiluri africane și coloniale. Materialele naturale, mobilierul rafinat și accesoriile indigene creează o fuziune magică a două moduri de viață.

Fiecare bungalou are o terasă pentru observarea animalelor cu bivoli, antilope, rinoceri negri, gheparzi și elefanți. Treziți-vă dimineața cu o ceașcă de cafea revigorantă și bucurați-vă de un apus de soare încântător cu un pahar de vin seara.

Citește mai mult  Alegerea estetului: design plat de Tatiana Kozyrina

În fiecare bungalou este disponibil un serviciu de majordom personal.

Fiecare cameră este compusă dintr-un living cu minibar, dormitor, terasă de observație și baie. Interiorul este decorat în tonuri de aur și Leuin – Covoare persane, mese din mahon antic, canapele tapițate cu mătase rafinată. Iar acoperișul din frunze de bananier și paie accentuează efectul aristocratic al candelabrelor de cristal ornamentate.

Proprietarii nu au precupețit nicio cheltuială și au dotat toate camerele cu mobilier de lux în stil colonial.

Fiecare apartament are un șemineu pentru a vă încălzi în serile răcoroase de vară și ferestre mari cu pereți de sticlă pentru a vă bucura de priveliști uluitoare la craterul expansiv.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: