În cazul în care pentru a pune un gazon… într-o mică garsonieră: design de Dmitri Arancia

Pe o suprafață modestă, este uneori dificil să se potrivească tot ceea ce aveți nevoie. Ca să nu mai vorbim de excesele. Clientul i-a cerut lui Dmitry Arancia să transforme un mic dormitor cu două dormitoare într-un studio spațios cu o peluză și un pian alb cu coadă. Iar arhitectul a fost la înălțimea provocării.

Accente de culoare sunt împrăștiate peste tot în apartament – diferite nuanțe de verde acoperă tavanul, mobilierul, stâlpii și sunt reprezentate cel mai viu în peluza de pe bar.

Detalii despre apartament: Un apartament cu două camere de 64 mp. Un mic studio situat în complexul rezidențial "Comfort Town", recent finalizat în Kiev.

Proprietarii apartamentului: un cuplu tânăr.

Ce își doresc clienții: Spațiu de studio, geometrie curgătoare.

Schema unui apartament cu 2 camere după modificări.

La cererea clienților, apartamentul cu două camere a fost reproiectat ca o garsonieră cu un dormitor separat. Designerii au trebuit să folosească spațiul cât mai eficient posibil, ceea ce i-a determinat să folosească partiții în jurul principalelor zone funcționale. După ce a reproiectat spațiul studioului, au apărut doi piloni care "mi-au dat ideea" Decorul de tavan fractal. Principiul ( copaci ) al sistemelor în L utilizate în proiect au fost adaptate la geometria generală a camerei.

Motivele naturale într-o interpretare modernă au transformat radical un apartament într-o clădire nouă. Cum arată garsoniera din acest proiect? Zona de relaxare este amplasată în centru. O linie de perete netedă pe o parte îl separă de zona de dormit, pe de altă parte de la baie. Chiar și mobilierul are o curbă ușoară, ca o mișcare de alunecare aspect.

Citește mai mult  O cameră dublă cu un birou și un dormitor la mansardă: un proiect de Eugene Trifan

Camera de zi. În ciuda predominanței curbelor în interior, o secțiune dreaptă a peretelui este planificată special pentru pian. Camera de zi separată și bucătărie cu un bar, unesc.. ramuri de arbori parametrici pe tavan.

Bucătărie. Partea de sus a barului arată ca și cum ar fi crescut dintr-un pilon. O bucată de gazon în mijlocul unei mese largi susține motivele naturale. Un perete despărțitor din sticlă care separă loggia permite intrarea luminii naturale în zona bucătăriei.

Loggia. Loggia spațiu pentru intimitate. Confortul este creat nu numai de priveliștea de la fereastră, ci și de modelul de pe pereți, care seamănă cu un soare strălucitor pe suprafața apei. Aerul rece din exterior este izolat de convectorul laconic.

Dormitor. Accentul principal de culoare în dormitor.. Un model puternic ondulat pe peretele de la capul patului. Peretele din fața zonei de dormit este de culoare neutră și are un contur moale. Masa de lângă pat poate fi folosită atât ca masă de toaletă, cât și ca masă de lucru.

Baie. Blat de spălare la același nivel cu scaunul din duș. Aceasta face ca baia să pară mai omogenă. Iar gradientul mozaicului a dat camerei o senzație de ușurință.

Animație de remodelare: vimeo.com/89145394

Mai multe modele plate :

Interiorul apartamentului din proiectul proiectantului Interiorul apartamentului din proiectul implementat de proiectant Interiorul apartamentului din proiectul realizat de ANC Concept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: