Interior brutal într-un apartament standard

Autorii proiectului, exper╚Ťii de la ART-UGOL Design, nu au ales ├«ntre practicitate ╚Öi individualitate, combin├ónd ambele principii cu ajutorul unei amenaj─âri optime ╚Öi a mai multor tehnici decorative ├«ndr─âzne╚Ťe. Rezultatul este un interior ra╚Ťional laconic, cu o arom─â u╚Öoar─â ╚Öi brutal─â.

Detalii despre apartament: Garsonier─â standard

Despre proprietari: cuplu tânăr

Ce vrea clientul: Pentru a da apartamentului o individualitate cu o not─â de brutalitate, s─â foloseasc─â materiale naturale

Practicitatea ╚Öi originalitatea sunt adesea antonime ├«n procesul de creare a unui interior: ideile originale de planificare necesit─â renun╚Ťarea la solu╚Ťii ra╚Ťionale simple, construc╚Ťiile de designer ocup─â prea mult spa╚Ťiu… P─ârea a fi o contradic╚Ťie s─â lucrezi cu acest apartament. Proprietarii au stabilit urm─âtorul obiectiv pentru ART-UGOL Design: s─â fac─â apartamentul lor func╚Ťional, ad─âug├ónd ├«n acela╚Öi timp individualitate ╚Öi o not─â de brutalitate. Designerii au fost la ├«n─âl╚Ťimea provoc─ârii ├«ntr-o garsonier─â standard creat─â ├«ntr-un interior elegant, care are tot ce ave╚Ťi nevoie: living, dormitor cu pat dublu mare, buc─ât─ârie complet─â cu zon─â de bar pentru micul dejun ╚Öi o baie. Designul dormitorului, al camerei de zi, al buc─ât─âriei ╚Öi al b─âii se bazeaz─â pe contrastul dintre spa╚Ťiile reci ╚Öi reci ╚Öi "cald" materiale cu texturi pronun╚Ťate.

Una dintre cele mai izbitoare ╚Öi distinctive p─âr╚Ťi ale interiorului este peretele exterior al b─âii, acoperit cu tencuial─â decorativ─â pentru a simula piatra. Diferitele sale fa╚Ťete pot fi v─âzute din holul de intrare, living ╚Öi buc─ât─ârie. Suprafa╚Ťa gri texturat─â, cu linii ascu╚Ťite care se intersecteaz─â, reprezint─â "punctul culminant" foarte brutal pe care proprietarii doreau s─â ├«l vad─â ├«n apartament.

Autorii proiectului au separat holul de intrare de camera cu un dulap încorporat, formând astfel designul dormitor-living: o nișă a fost creată pe partea de living, care este transformată într-o zonă de dormit. Patul este așezat pe un podium cu sertare extensibile. Perdele întunecate dense separă dormitorul de camera de zi.

Cite╚Öte mai mult  Camera de zi combinat─â cu sala de mese ╚Öi buc─ât─ârie: un design de Pavel Vetrov

Fotografia arat─â clar cum panourile de laminat deschis plasate orizontal extind vizual camera de zi. ├Än acela╚Öi scop, tavanul ╚Öi partea superioar─â a pere╚Ťilor sunt vopsite ├«n alb.

Un bar din lemn serve╚Öte drept sal─â de mese – ocupan╚Ťii apartamentului au decis c─â este suficient pentru dou─â persoane. Peretele, finisat cu tencuial─â decorativ─â, din partea buc─ât─âriei este l─âcuit, astfel ├«nc├ót va fi mai pu╚Ťin probabil s─â se murd─âreasc─â.

Baia comun─â urmeaz─â acela╚Öi motiv ca ╚Öi celelalte camere: o schem─â de culori reci de negru, gri ╚Öi alb, combinate cu lemn cald. Obiectele sanitare de form─â original─â adaug─â personalitate chiar ╚Öi unui spa╚Ťiu at├ót de mic.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: