Interior în detalii: cum să transformi o Hrușciovka într-un loft la modă

Designerul Anastasia Makova a venit cu un mod original de a reproiecta un apartament cu o cameră într-un apartament Khrushchevka. În loc de un balcon, aici a apărut o mini-sufragerie cu ferestre panoramice și iarbă pe tavan.

O nouă privire asupra unui proiect tipic. Amenajarea apartamentelor Hrușciovka nu permite o gândire de design neîngrădită: bucătării mici, holuri și toalete mici, camere înguste. Dar designerul Anastasia Makova a reușit să transforme chiar și un spațiu atât de nepromițător… Aspectul apartamentului a fost schimbat radical balcon, care este vitrată și este atașată la camera de zi. Acum servește drept mini-sufragerie. Bineînțeles, peretele despărțitor dintre cameră și bucătărie a fost înlăturat, iar baia a fost mărită cu un coridor care duce în bucătărie. Ca rezultat, un apartament tipic hrușciovian este transformat într-un spațiu creativ și modern pentru un cuplu tânăr.

Puncte discutabile. Conform reglementărilor existente, amenajările standard ale camerelor hrușciovkăi nu trebuie să sufere schimbări dramatice. De exemplu, este puțin probabil ca autoritățile să aprobe extinderea balconului și conectarea bucătăriei cu o plită pe gaz. Dar întotdeauna se pot găsi compromisuri, mai ales – Repetați succesele individuale ale acestui proiect.

7 trucuri care merită repetate:

Lucrări de zidărie. Unul dintre principalele atribute ale stilului loft. Peretele din fața bucătăriei este zidit, Pereții sunt cam la fel ca ceilalți pereți, dar nu se integrează în interior, deoarece sunt vopsiți în aceeași culoare cu ceilalți pereți.
Eco-paletă. Apartamentul este dominat de culoarea lemnului natural deschis, de alb și de o nuanță interesantă de taupe stins. Arată foarte natural și, în același timp, se combină cu lemnul pentru a adăuga o notă urbană decorului minimalist.
Iarbă pe tavan. Un dispozitiv original care a atras imediat atenția asupra sălii de mese de pe fostul balcon. La urma urmei, nu există mult spațiu pe podea pentru ghivece cu flori. Soluția: trimiteți natura pe tavan – Puteți vedea mai bine acolo.
Becuri de design. Ele "cresc" în loc de flori de iarbă pe tavan. Becul gol este frumos în sine și perfect în formă cel puțin fanii stilului modern de mansardă sunt convinși de acest lucru. Folosiți mai multe în același timp; o singură piesă se poate pierde deasupra mesei de sufragerie.
Spoturi în locul unui candelabru. Corpuri de iluminat într-un stil industrial aici sunt mai potrivite orice candelabru singur ar fi "mâncat" în mod inevitabil parte din înălțimea tavanului, care în casele lui Hrușciov este deja mică.
O zonare bună. Apartamentul nu are pereți despărțitori interni, dar există mai multe zone funcționale în spațiul de locuit. În afară de bucătărie și o mini-sufragerie, camera de zi ( aka dormitor ) și barul ( aka masa de lucru ).
Mini-arbori. Forma lor seamănă cu cea a trunchiurilor de copaci din parcul din fața ferestrelor.. astfel încât natura "intră" acasă. Autoarea proiectului s-a limitat la câteva ghivece pentru a nu aglomera spațiul, dar acestea au fost suficiente pentru a crea atmosfera.
Citește mai mult  Produs natural: Apartament cu trei camere în stil eco-loft

Lucrarea realizată de Anastasia Makova s-a clasat pe locul 4 în cadrul concursului Loggia, Balcon, Terasă la .

Vezi alte modele plate

Interiorul apartamentului din proiectul biroului de arhitectură NO-group Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de design interior WELL-DESIGN de Elena Andreeva Interiorul apartamentului din proiectul realizat de studioul de design "Cosy Flat"
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: