Interior în stil loft în Ryazan: designer Andrei Yezhov

Camera de zi cu uși glisante și pereți despărțitori din cărămidă devin punctul focal stilistic al interiorului. Ușile glisante din camera de zi arată posterele și alte elemente de design

Living cu uși glisante de Andrei Ezhov – câștigător al concursului Best Apartment Design.

Designerul Andrey Ezhov a reușit să respecte pe deplin dorințele clientului și să creeze un interior calm, dar nu plictisitor, confortabil, dar nu plictisitor. Un astfel de rezultat este posibil printr-o planificare inteligentă și scheme de culori. Tehnica de proiectare standard de acum de a îmbina zona de oaspeți cu bucătăria într-un apartament de 105 mp din Ryazan. Un design neconvențional, cum ar fi în fotografia unei uși glisante în camera de zi. Un perete despărțitor din sticlă și uși glisante în camera de zi cu elemente în stil loft adaugă posibilități suplimentare de decorare a acestui spațiu clar masculin. O schemă cromatică bogată și profundă, bazată pe tonuri de ciocolată și bej, cu incluziuni de galben, burgundia și violet, adaugă un farmec considerabil interiorului. Mobilier transparent, vaze și lămpi originale completează compoziția originală și modernă.

Citește mai mult  Kiev, apartament 43 mp.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: