Interiorul bugetar al unui apartament de 47 mp: puterea culorii

Apartamentele pentru chiriași sunt o categorie specială. Ei trebuie să fie frumoși ( pentru oameni la fel! ) dar ieftin pentru a termina ( nu pentru tine însuți! ). Experiența lui Sabine Karahan: Dacă doriți un interior bun fără să plătiți bani în plus, alegeți cu grijă culorile. Ele sunt atât un regulator al confortului, cât și un decor spectaculos.

Detalii despre apartament: apartament cu două camere de 47 mp.

Dorințele clienților: face un buget modern interior modern.

Proprietarii unui mic apartament cu o cameră decid să îl închirieze. Designerul Sabine Karahan a avut sarcina de a crea un interior ieftin, dar elegant și modern, care să cucerească cu ușurință chiriașii potriviți. Nu este nevoie de nimic deosebit, dar în arsenalul de soluții simple a găsit câteva idei interesante pentru amenajarea și zonarea spațiului. Dar principalul instrument al decoratorului în acest proiect este capacitatea de a găsi o soluție la problema zonării spațiului culoare.

Holul de intrare, camera de zi, bucătăria și sufrageria din apartament curg fără probleme unul în celălalt, flancând supraînălțarea băii. Astfel

Soluție frumoasă de zonare cu pereți despărțitori translucizi din lamele de lemn vopsit. Pe de o parte, ele arată aerisit și nu comprimă vizual spațiul; pe de altă parte, au avantajul unui perete și pot fi folosite, de exemplu, pentru a agăța un ecran TV.

Albul este cel mai bun pentru pereții și tavanul din camera mică, iar pe podea o textură de lemn cald, de culoare deschisă. În acest apartament, pereții sunt

Două ferestre franțuzești de la etaj inundă de lumină mica încăpere. Fără perdele sau draperii, doar o priveliște splendidă în afara ferestrei. Atunci când ferestrele au nevoie de umbrire, se pot folosi jaluzele romane albe. Din cauza lipsei de pereți despărțitori, micul grup de luat masa a fost plasat în digul dintre ferestre. Dar acum puteți lua masa într-o sală spațioasă și plină de lumină.

Citește mai mult  Apartament cu 4 camere în stil englezesc: proiect realizat de Anna Vladimirova

Bucătărie în nișă. Combinația de culori și texturi face ca această cameră să fie confortabilă și elegantă în același timp: albastrul marin și lemnul deschis creează un aspect armonios și proaspăt.
Modalitate ieftină de a face o bucătărie obișnuită mai interesantă – combinați fronturile în două culori. Un amestec contrastant de nuanțe închise și deschise

Decorul principal al unui dormitor mic este o culoare stacojie bogată, care arată deosebit de izbitoare pe pereții albi. O modalitate ieftină de a adăuga caracter la interior: vopsea o parte din peretele din spatele căpătâiului ( în special alb ) cu vopsea luminoasă, subliniind astfel caracterul,

Culoarea roșie, literele mari de pe noptieră și cele două foto-articole de pe capul patului dau un indiciu clar de dragoste. Nu este nevoie de alte decorațiuni. Un dulap discret în colț – acesta este tot mobilierul. Culoarea a creat stilul în acest interior.

Baie mică fără cadă de baie – în loc de o unitate de duș mare. Dar există suficient spațiu pentru o mașină de spălat sub blat.

Stilul ecologic discret este evident și în designul băii – plăcile texturate în culori naturale și blaturile din lemn fac spațiul mic mai confortabil.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: