Interiorul de lux al unei săli din Crimeea: designerul Denis Cherny

Interiorul bogat al sălii din Simferopol este decorat cu aurire și antichități și creează un sentiment de lux absolut. Ceea ce face ca acest apartament să fie și mai valoros este frumoasa priveliște de pe terasă.

Interiorul unui salon într-un apartament, decorat în stil clasic de lux, design de Denis Cherny, este un participant la concursul Best Apartment Design la Săptămâna Internațională a Modei

240 mp. m. Apartament spațios în Simferopol. Interiorul din apartament are o locație excelentă: terasa mare oferă o vedere uluitoare la munții Crimeei Chatyr-Dag. Din acest motiv, clientul și managerul de proiect au fost de acord imediat că designul interior al holului din apartament trebuia să fie luxos: cu antichități, țesături de epocă și mobilier făcut manual. Lucrarea designerului Denis Cherny arată fotografii ale unei săli într-un apartament. Conceptul decorativ principal a fost ales ca detaliu al carului lui Zeus- Silueta sa se repetă de mai multe ori în designul tavanului din stuc și în modelul de parchet. Consolele, șemineele și mesele realizate manual prezintă vase și vaze antice, sculpturi și candelabre aurite Toate acestea sunt prezentate în galeria foto. Tapetul din apartament servește drept fundal pentru mobilierul decorativ. În plus față de camera de zi, apartamentul are o cameră de șemineu și o sală de banchet, decorată cu candelabre de secol XIX home cinema, o sală de gimnastică cu o sală de duș. Toate camerele sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie, dar decorul festiv ascunde dotările tehnice.

Citește mai mult  Apartamentul într-o clădire nouă: Merită să faci un coridor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: