Kiev: apartament 46.2 mp.

Un apartament cu multe col╚Ťuri este ca o problem─â de geometrie. ├Äntr-un astfel de interior, problema aloc─ârii spa╚Ťiului trebuie rezolvat─â prin formule matematice ╚Öi calcule foarte precise!

Ce trebuie f─âcut dac─â apartamentul trebuie ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â p─âr╚Ťi? La urma urmei, are dou─â ferestre uria╚Öe de-a lungul ├«ntregului perete ╚Öi o dispunere perfect simetric─â. ╚śi arhitectul a decis s─â ├«mpart─â apartamentul, dar a ales s─â rup─â simetria!

Cum s─â transformi o camer─â bine conturat─â ├«ntr-una asimetric─â? ├Än primul r├ónd, pardoseala: lemn de esen╚Ť─â tare ╚Öi gresie ╚Öi faian╚Ť─â a╚Öezate la un unghi de 45 de grade fa╚Ť─â de pere╚Ťi. ╚śi se ├«ntinde imediat p─âtratul camerei. Urm─âtorul pas a fost s─â mut─âm buc─ât─âria.. Plita se afl─â ├«n mijlocul apartamentului. Iar ├«n locul ei a ap─ârut un dormitor. Remodelarea a transformat imediat un apartament cu un dormitor ├«ntr-un apartament cu dou─â dormitoare, de╚Öi astfel de transferuri fac mult mai dificil─â renovarea apartamentelor mici. ├Än plus, simetria este rupt─â de forma complicat─â a plafoanelor ╚Öi de iluminat.

Diferitele nuan╚Ťe de gri ╚Öi alb ╚Öi o mul╚Ťime de col╚Ťuri ├«n apartament fac ca interiorul s─â fie auster ╚Öi masculin. Impresia este ├«ndulcit─â pu╚Ťin de ╚Öemineul electric ╚Öi de picturile luminoase de pe pere╚Ťi sunt "├«n fl─âc─âri" interiorul.

Buc─ât─âria are o siluet─â foarte complex─â. Trebuia s─â ├«ncap─â ├«ntr-un spa╚Ťiu foarte ├«ngust ├«ntre doi pere╚Ťi de sus╚Ťinere. Decizia de a avea o buc─ât─ârie ├«n form─â de U dar cu un picior ├«n spate a f─âcut posibil─â amplasarea tuturor aparatelor necesare aici. Plita de g─âtit este aproape pe "insul─â". Acest dispozitiv neobi╚Önuit pentru ├«nc─âperile mici a f─âcut ca buc─ât─âria s─â par─â imediat mai mare.

Cite╚Öte mai mult  Hostel de design

Judeca╚Ťi singuri dac─â o repara╚Ťie at├ót de complicat─â ├«ntr-un apartament mic merit─â – fotografiile f─âcute dup─â predarea acestuia arat─â toate avantajele noului plan de etaj.

├Änainte de modific─âri. Dup─â cum pute╚Ťi vedea, acest mic apartament are mai mul╚Ťi pere╚Ťi solizi. Parti╚Ťiile de construc╚Ťie au ├«mp─âr╚Ťit-o ├«n dou─â ├«nc─âperi incomode: o camer─â alungit─â ╚Öi o buc─ât─ârie. Trebuie s─â treci prin mai multe coridoare ├«nguste pentru a ajunge la buc─ât─ârie.

Planul dup─â reamenajare. Arhitectul a reu╚Öit s─â introduc─â pere╚Ťii portan╚Ťi ├«n compozi╚Ťia apartamentului ╚Öi a zonat inteligent camerele.

Nu numai c─â apartamentul g─âzduie╚Öte o mic─â colec╚Ťie de picturi contemporane, dar camera de zi, de exemplu, ofer─â o oportunitate de a ad─âuga la aceast─â colec╚Ťie. Spoturile cromate se integreaz─â perfect ├«n decor.

Pute╚Ťi s─â v─â servi╚Ťi cafeaua de diminea╚Ť─â la o mas─â mic─â, care serve╚Öte ╚Öi ca mas─â de bar, un dulap cu ustensile de buc─ât─ârie ╚Öi o cram─â de vinuri. Sistemul de iluminat de deasupra acestei mese ├«mparte clar zona, separ├ónd camera de zi de sufragerie.

Masa de lucru are separatoare practice și o ușă glisantă pentru a ascunde diversele elemente de praf și de privirile indiscrete.

Spa╚Ťiul pentru o zon─â de luat masa complet─â cu o mas─â "netransformat─â" este rar ├«ntr-un apartament mic ╚Öi are chiar ╚Öi un ╚Öemineu. Not─â – interiorul are o mul╚Ťime de detalii suspendate, ceea ce ├«l u╚Öureaz─â din punct de vedere vizual. Corpurile de iluminat de deasupra mesei sunt suspendate de un panou de tavan care con╚Ťine l─âmpi fluorescente ascunse.

Iar aici vedem o cutie suspendată pentru un șemineu electric și rafturi pentru a expune fotografiile și bibelourile preferate.

Aragazul este situat pe o "peninsul─â" separat─â. Extractor ├«n afara buc─ât─âriei, aproape ├«n mijlocul camerei arat─â neobi╚Önuit, dar creeaz─â iluzia de cre╚Ötere a spa╚Ťiului.

Cite╚Öte mai mult  Manhattan: apartament de 34 mp.

Buc─ât─âria este mic─â, dar are tot ce ave╚Ťi nevoie. Forma complex─â a plafonului ╚Öi a luminii v─â permite s─â regla╚Ťi iluminarea planului dorit.

Buc─ât─âria "explodeaz─â" la propriu din ni╚Öa prev─âzut─â pentru frigider, datorit─â col╚Ťului bizotat al canalului de ventila╚Ťie.

Descoperi╚Ťi aceast─â solu╚Ťie de depozitare a c─âr╚Ťilor ╚Öi CD-urilor care economise╚Öte spa╚Ťiu! Iar ├«n prim-plan, dou─â rafturi din lemn ├«nchis la culoare ├«ncununeaz─â peretele ╚Öi fac leg─âtura ├«ntre dormitor ╚Öi camera de zi.

Aceste rafturi se integreaz─â perfect ├«n spa╚Ťiul de lucru. Acela╚Öi raft ├«n dormitor, pe perete, joac─â rolul unui ornament geometric.

Dac─â dori╚Ťi s─â crea╚Ťi o atmosfer─â confortabil─â ├«n dormitor, camera poate fi "├«nchis─â" cu ajutorul unei perdele.

Apartamentul are spa╚Ťiu pentru o mul╚Ťime de c─âr╚Ťi. «Biblioteca." ocup─â ├«ntreaga parte superioar─â a peretelui ╚Öi se ├«ntinde de-a lungul ├«ntregului perimetru al camerei. De asemenea, ├«n cutie sunt introduse lumini pentru a ilumina c─âp─ât├óiul.

Cel mai mare avantaj al acestui apartament – Ferestre imense cu pere╚Ťi ├«ntregi.

Au o priveliște uimitoare a orașului.

Un dulap cu oglind─â nu este singura solu╚Ťie ideal─â pentru o anticamer─â mic─â. Tablourile mici ╚Öi luminoase creeaz─â iluzia unei ├«nc─âperi mari, unde un singur tablou mare ar strica efectul.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: