Noiembrie dulce

El este un workaholic tipic, ea este lipsit─â de griji ╚Öi bolnav─â ├«n faz─â terminal─â, dar este convins─â c─â el, nu ea, are nevoie de ajutor. El locuie╚Öte ├«ntr-un loft steril, ea ├«ntr-un bloc victorian. Al cui stil de via╚Ť─â va ├«nvinge? Ambi╚Ťie ╚Öi ambi╚Ťie sau dragoste ╚Öi ├«n╚Ťelegere?

Melodrama romantic─â Sweet November din 2001 se bazeaz─â pe o versiune anterioar─â din 1968. Din cauza recenziilor proaste din partea criticilor, filmul a fost nominalizat la premiul Zmeura de Aur 2001 ca "cel mai prost remake", Keanu Reeves ╚Öi Charlize Theron fiind nominaliza╚Ťi pentru "cel mai prost actor" ╚Öi, respectiv, "cea mai proast─â actri╚Ť─â". ╚śi, ├«n timp ce jocul actoricesc las─â ├«ntr-adev─âr mult de dorit, interioarele filmului merit─â o discu╚Ťie separat─â.

Iube╚Öte c├óinii, este prieten─â cu travesti╚Ťii ╚Öi colec╚Ťioneaz─â figurine Buddha. Are un apartament elegant, o ma╚Öin─â, costume scumpe ╚Öi un job prezentabil. Pot fi ├«mpreun─â??

Cite╚Öte mai mult  Paris: un studio de 23 mp.

Apartamentul lui Nelson

Sala. Personajul lui Keanu Reeves locuie╚Öte ├«ntr-un loft de lux, monocrom. tavane de 13 picioare, o panoram─â magnific─â a ora╚Öului San Francisco ├«n afara ferestrei, podele din parchet ├«ncrustat, tehnologie de v├órf calibrat─â ╚Öi… sterilitatea intimidant─â a interiorului. Totul aici este condus de un singur scop.. pentru a men╚Ťine imaginea unui director de publicitate ambi╚Ťios. F─âr─â lucruri frumoase ╚Öi f─âr─â fotografii nostalgice.. ├Änsp─âim├ónt─âtoarea aliniere de monitoare din cas─â.

Scaunele cu tapi╚Ťerie colorat─â moale pot fi ad─âugate ├«n camer─â pentru a ├«nveseli interiorul gol.

 • Scaun de sufragerie Dominique de Donghia Factory.
 • Scaunul 3851 de Morelato.
 • MR-2047 SLOANE ARM CHAIR fotoliu cu bra╚Ťe de la Baker factory.
 • 85FG de Collinet Sieges.

Camera de zi. Po╚Ťi vedea m├óna designerului ├«n toate – Alegerea culorilor ( de la m─âslin palid la nisip ars ), selec╚Ťia de corpuri de iluminat moderne, at├órnarea de tablouri abstracte f─âr─â chip, dar la mod─â… Zona de relaxare este perfect organizat─â: dou─â fotolii de col╚Ť ├«n fa╚Ťa unei canapele spa╚Ťioase. Dar aici nu este nimeni cu care s─â te bucuri de o discu╚Ťie prietenoas─â: munca lui Nelson este pe primul loc, iar func╚Ťioneaz─â din nou ╚Öi pot fi continuate la infinit.

Lămpile de design pe picioare originale pot decora orice interior în stil contemporan.

 • Lampa Pluto de Andrew Martin, design de Waller Martin.
 • Lamp─â de alee de la fabrica Boca do Lobo.
 • PH020 DOWEL LAMP─é de Baker, design de Pheasant Thomas.
 • Lamp─â Tribeca de la fabrica Boca do Lobo.

Buc─ât─ârie. Cum se nume╚Öte acest tip de interior? Ra╚Ťionalizat, bine echilibrat? Da. Dar este, de asemenea, f─âr─â chip, rece. Dulapuri goale, un bar gol, un ceainic singuratic pe plit─â. Ordinea perfect─â din buc─ât─ârie nu vorbe╚Öte despre cur─â╚Ťenia proprietarului, ci direct despre.. Nu exist─â loc pentru o mas─â mare sau chiar pentru o gustare rapid─â. Nu v─â l─âsa╚Ťi p─âc─âli╚Ťi de c├órna╚Ťii de pe o furculi╚Ť─â este pur ╚Öi simplu pentru inspira╚Ťie! O alt─â lucrare despre un nou slogan publicitar – «arsuri de hot dog"!

Cite╚Öte mai mult  Regina alb─â

Un blat de lucru din o╚Ťel inoxidabil, precum ╚Öi un blat din piatr─â natural─â ar ar─âta foarte bine ├«ntr-o buc─ât─ârie high-tech.

 • Buc─ât─ârie Bellavita 1 by Del Tongo, design de Makio Hasuike & Co.
 • Buc─ât─ârie Credenza de Toncelli.
 • Buc─ât─ârie Palladio de la fabrica Aster Cucine.
 • Buc─ât─âria SE 4004 din stejar de la SieMatic.

Casa lui Sarah

Camera de zi ├«n stil arby-crumby. Apartamentul Sarei, izolat de lumea real─â cu perdele colorate, se transform─â ├«ntr-o frumoas─â lume efemer─â. O sut─â de lucruri dr─âgu╚Ťe ( cadouri, mici suveniruri ), obloane cu lamele, flori de cas─â ├«n ghivece colorate asortate, o m─âsu╚Ť─â veche l├óng─â fereastra dinspre golf, un abajur chinezesc ridicol pe o lamp─â de podea de la o pia╚Ť─â de vechituri, o canapea uzat─â cu bra╚Ťe ├«ntr-un cadru ├«n form─â. Unde ne afl─âm?? ├Äntr-un magazin de zdren╚Ťe sau ├«n casa unei vr─âjitoare bune?

Mobilierul de culoare Leuinie constă în biblioteci simple cu uși de sticlă, rafturi, birouri cu forme inteligente și canapele confortabile. Acest tip de mobilier nu impresionează prin luxul său, dar provoacă un sentiment de confort și confort.

 • Mas─â Capriata de la fabrica Horm, design de Cumini Carlo.
 • Mas─â Ursuline de Ligne Roset, proiectat─â de Paulin Pierre.
 • Mas─â Sangirolamo by Poltrona Frau, design Castiglioni Achille, de Lucchi Michele.
 • Masa Six de Bernini, design de Poli Franco.

Mas─â de toalet─â. Stilul arbi-crumby a ap─ârut pentru prima dat─â ├«n anii 1970. Principala sa atrac╚Ťie este.. Utilizarea de elemente noi realizate ├«n estetica timpului ieftin ╚Öi ╚Öubred. ├Äi lipse╚Öte luxul interioarelor burgheze, dar cu greu poate fi numit simplu ├«n sensul de sat.

O masă de toaletă albă Design deliberat simplu și neglijent: învechit cu artă, șubred și ușor pătat. Ușile cu balamale din sticlă sunt decorate cu mărgele strălucitoare și amulete orientale.

Cite╚Öte mai mult  Plat cu bile: designerul Andrey Anisimov

Mobilierul Arby's Kramby nu spune doar o poveste, ci define╚Öte un mod de via╚Ť─â democratic, dar cu o anumit─â doz─â de confort ╚Öi tradi╚Ťie. Cel mai potrivit este cel cu efect "decap├ę" ( stratul superior de vopsea ├«ndep─ârtat ).

 • M─âsu╚Ť─â de toalet─â Luigi light 09 de la fabrica Miassmebel.
 • Dressing table Bristol light 04 din fabrica Miassmebel.
 • SMALLBONE of DEVIZES M─âsu╚Ť─â de toalet─â din lemn de c─âprioar─â cu oglind─â.
 • M─âsu╚Ť─â de toalet─â Piato M─âsu╚Ť─â de toalet─â de la fabrica Finkeldei.

Baie. Culoarea preferat─â a lui Charlize Theron.. toate nuan╚Ťele de verde. Se vede ├«n ╚Ťinutele ei ╚Öi ├«n decorarea apartamentului. Pere╚Ťii cu lambriuri simple de culoare m─âslinie ╚Öi dulapurile ├«ncorporate sunt decorate cu perdele moi de tul.. O solu╚Ťie foarte neobi╚Önuit─â pentru o baie. Observa╚Ťi peretele cu o oglind─â – este, de asemenea, acoperit cu tul.

Cel mai simplu mod de a crea un interior Arby-Crumby este prin lucruri m─ârunte. Oglinzile, de exemplu. ╚śi cu c├ót este mai sofisticat─â forma cadrului, cu at├ót mai bine.

 • 1011 oglind─â din Chelini.
 • M39/SM/CR Murano oglind─â din fabric─â PATINA.
 • Specchio 1 oglind─â Specchio din fabric─â CA' d'ORO.
 • Oglinda Dafne de Devon & Devon.

Dormitor. Noiembrie dulce s-a dovedit a fi un punct de reper pentru industria american─â de design interior. ├Än acela╚Öi timp, a fost lansat─â colec╚Ťia de ╚Ťes─âturi Faberg├ę o alt─â dovad─â a popularit─â╚Ťii esteticii Arby-Crumby. Un mediu bogat ├«n plante a fost mult timp asociat cu pacea ╚Öi lini╚Ötea. Nu este surprinz─âtor faptul c─â, afl├óndu-ne ├«ntr-o lume de asfalt ╚Öi beton, ├«ncerc─âm s─â imit─âm m─âcar un col╚Ť fertil de natur─â.

Stilul arbi-crumby favorizeaz─â ╚Ťes─âturile naturale de calitate. Nu exist─â restric╚Ťii stricte ├«n ceea ce prive╚Öte modelul de textile, este important doar ca acestea s─â fie nuan╚Ťe calde.

 • Mai perna din fabric─â Hay.
 • Lenjerie de pat Rigatello de la fabrica Lipparini.
 • Plaid K 155 PD/ BD de la fabrica Bretz.
 • XL p─âtur─â cald─â de Bugatti.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: