O casă în care textilele naturale joacă un rol principal: designerul Maria Vatolina

Fotografiile cu perdelele din bucătărie-sufragerie arată că în acest proiect s-a acordat o atenție deosebită designului textil. Aici puteți găsi mai multe exemple de utilizare neobișnuită a textilelor în interior.

Perdele pentru sufragerie, proiect realizat de Maria Vatolina – participantă la concursul "Cel mai bun design textil de interior"

Proprietarii acestei case nu sunt interesați de trucuri formale de design și mărci celebre. Tot ce și-au dorit.. Obțineți o casă cu istorie și atmosferă, iar designerul Maria Vatolina a realizat acest lucru cu materiale cu textură naturală. Mobilier făcut la comandă, un joc de țesături aspre și ușoare, un tavan cu model care seamănă cu un etaj.. toate acestea conferă casei o personalitate luminoasă. Culoarea tapițeriei canapelei este asortată cu pictura principală care decorează camera de zi. Ecranele, concepute pentru a agăța diferitele tablouri, sunt tapițate cu pânză grosieră. Pe perne din aceeași pânză Tipărituri de picturi celebre. Contrar așteptărilor, ferestrele nu erau decorate cu portiere grele, ci cu o pânză ușoară. În fotografie, designerul a optat pentru o perdea de tul deschis și întunecat pentru sufragerie, care nu ascunde fereastra și nu obstrucționează lumina.

Citește mai mult  Se joacă cu capul: interiorul apartamentului celebrului fotbalist
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: