Paris: garsonieră de 15 m².

Bineînțeles, 15 mp. m nu este mult, dar pentru un student, și cu atât mai mult la Paris, este doar un vis. Mai ales dacă este decorată cu atât de mult bun gust.

Priviți fotografiile – apartamente mici ca acesta, care măsoară doar 15 metri pătrați. M, trebuie să cauți. Dar arată remarcabil de atractiv. Secretul acestui studio micuț este laconismul și schema de culori elegantă: aici predomină albul și turcoazul, plus câteva culori neutre de gri și lemn natural. Situat la etajul al treilea, este inundat de lumină naturală și arată foarte proaspăt, tânăr și ordonat. Exact ceea ce are nevoie un tânăr.

Informații despre obiect:
Locație: Paris, Franța
Suprafață: 15 mp.
Anul: 2012
Arhitect:

Layout. Micul studio are un aspect foarte convenabil: o cameră centrală dreptunghiulară ( aproximativ 12 metri ) și restul este o baie izolată de 2 metri și o antecameră mică.

Priveliștea înainte de conversie: înghesuită, incomodă, inconfortabilă și întunecată. Singurul lucru pe care Marion l-a păstrat din vechiul decor.. Acesta este un parchet care, desigur, a fost șlefuit și refinisat. Francezii țin foarte mult la vechile lor pardoseli și nu le-ar schimba decât dacă ar fi nevoiți. Și nu este doar o chestiune de economie sau de durabilitate, ci și de respect pentru materialele vechi. O combinație de vechi și nou- una dintre principalele mărci ale abordării franceze a designului.

Primul lucru pe care l-a făcut designerul a fost să facă ușile să se deschidă prin simpla apăsare a unui buton a curățat peretele de panourile de tencuială și a montat un mic raft mic și comod, făcut să se potrivească exact cu dimensiunea camerei. Ușile se deschid prin simpla apăsare a unui buton, excepție.. doar ușile dulapului, sunt prea grele pentru acest aranjament. Toate rafturile sunt făcute pe măsură: pentru CD-uri, discuri de vinil, cărți. Spoturile și prizele pentru un centru muzical și o lampă cu baloane sunt integrate în unitatea de perete.

Citește mai mult  Cum de a crea un design interior pentru un designer

Citește și:

  • Apartamente mici: cum să le faci mai spațioase?
  • Varșovia: apartament de 21,5 mp.
  • Casă mică

nișă în care se potrivește o canapea compactă, care totuși se desface într-un pat dublu confortabil. Pentru a diversifica culoarea gri simplu a fost ajutat de perne colorate în turcoaz a fost ales ca un accent dominant: turcoazul nu este doar un accesoriu în studio, ci un întreg perete vizavi de bibliotecă.

Frumusețea în detalii: mobilierul este minimalist, dar extrem de ușor și rafinat. Un exemplu – mese care glisează una sub alta. Ideal pentru un mic studio.. Ocupă un spațiu minim, dar se pliază în 3 măsuțe de cafea complete, care sunt indispensabile atunci când sosesc oaspeții. De asemenea, vă puteți "juca" cu el și le-am stivuit în scări, ceea ce arată întotdeauna interesant.

Marion a întors bucătăria în raport cu locația sa inițială. Acum nu se mai află într-o despărțitură îngustă, ci de-a lungul unui zid lung. Un mic dulap dedesubt adăpostește un frigider de mărimea unui minibar și un dulap pentru vase. La etaj- cuptor cu microunde și dulapuri. Chiuveta și plita cu inducție au fost integrate în blatul de lucru din stejar. Bucătăria nu a crescut în dimensiune, dar a fost extinsă cu o masă de stejar foarte versatilă, care poate funcționa atât ca masă de tăiere și de luat masa, cât și ca masă de birou sau de studiu.

«Șorț." bucătăria este realizată din sticlă care imită oțelul inoxidabil. «Arată mai interesant decât sticla și este mai practic decât finisajul din oțel inoxidabil, – spune designerul.

Într-un mic hol de intrare de un metru pătrat nu a fost posibil nici măcar să se potrivească un cuier cu drepturi depline. Cârligele colorate amuzante au căpătat un rol.

Citește mai mult  Apartament în Kazan: 56 mp.

Baia are gresie fațetată, care în Europa se numește "Underground". A fost proiectat pentru metroul parizian la sfârșitul secolului al XIX-lea și este încă foarte iubit de parizieni. În coridorul de 2 mp se află un duș, o toaletă și un mic chiuvetă cu un dulap la îndemână.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: