Penthouse pe două niveluri în stilul unui vas de croazieră: proiect de Elena Kulishova

Ce trebuie să faceți dacă apartamentul are o dispunere non-standard și este plin de coloane? Cum să transformați dezavantajele apartamentului în avantaje? – Întrebați-o pe designerul Elena Kulishova.

Designul interior al duplexului amintește de un vas de croazieră – linii fluide, multe spații deschise, confort bine gândit.

Detalii despre apartament: Apartamentul cu două niveluri – Ovalul în penthouse-ul clubului East-West în Harkov.

Proprietarii apartamentului: cuplu tânăr care planifică un copil.

Ce își doresc clienții: Interior luminos în stil nautic.

Layout 1 nivel penthouse.

Dispunerea unui penthouse cu 2 etaje.

Principala problemă cu care s-a confruntat Elena Kulishova atunci când a lucrat la acest proiect a fost amenajarea complicată a penthouse-ului: rândurile puternice de coloane intrau în conflict cu forma ovală a apartamentului, creând haos în interior. Un alt dezavantaj tavane joase și ferestre înguste în zona publică.. camera de zi. Cu toate acestea, dorința clienților de a mobila interiorul apartamentului cu două niveluri în stilul unui pachebot a făcut posibilă nu numai ascunderea defectelor de planificare, ci și transformarea lor în avantaje. După cum știți, croaziera este o călătorie lungă. Confort și libertate de mișcare Cei mai importanți factori în amenajarea și amenajarea unui vas de croazieră care pleacă într-o călătorie lungă. Designerul Elena Kulishova a reușit să recreeze cu succes spiritul de libertate și spațiul deschis în acest penthouse toate zonele se îmbină perfect între ele. Interiorul apartamentului cu două niveluri este atât dinamic, cât și neted.

La primul nivel există o zonă socială. Amenajarea include salonul, biblioteca, camera video, bucătăria-sufragerie și camera de oaspeți ( în viitor ar putea deveni o creșă ). Întregul etaj este în ghiveci Coloanele de formă ovală s-au integrat perfect în interior.

Citește mai mult  Relaxare italiană: interiorul unui apartament la mare pentru o vacanță de vară

La al doilea nivel, un birou, un dormitor cu un dulap și acces la o terasă largă, pe care a fost amenajată zona de relaxare pentru plajă. Dormitorul principal are o cupolă de sticlă în loc de un tavan tradițional, astfel încât să puteți admira stelele înainte de culcare.

O canapea vă întâmpină în hol, iar în fața ei se află dulapuri pentru îmbrăcăminte exterioară.

Tavanul din sala video este ondulat cu decoruri de placaj liniar și rasterizat. O bară de oglinzi sub plasmă.

Sala de mese seamănă cu un iaht: scaunele par să fie îndoite de vânt.

Stilizat placa de navă de la primul etaj nu numai că servește ca un decor, dar, de asemenea, închide scara.

Pereții despărțitori din sticlă împart ușor spațiul de locuit, lăsând să pătrundă multă lumină în dormitorul principal.

Între birou și dormitor se află un hol de intrare spațios.

Lângă birou se află o sală de gimnastică, care este separată de birou printr-un perete despărțitor decorativ din sticlă.

Biroul are o vedere panoramică asupra centrului orașului.

Hublouri decorative, geamuri panoramice și cer deschis deasupra domului de sticlă: aici te simți deja ca pe o navă spațială.

Puteți face plajă pe terasa deschisă și înota în piscină, în timp ce vă bucurați de priveliștea orașului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: