Proaspăt: apartamentul unei regine a zăpezii, al unui rege și al unei prințese

În latitudinile noastre, proprietarii de case se tem de design "rece", pregătindu-se în subconștient pentru o iarnă gri și plictisitoare. Dar dacă vă pregătiți pentru primăvară, paleta rece vă va încălzi și sufletul. Interiorul de maximă prospețime – în proiectul "Delicate-Snowy" al designerului Elvira Stankevich.

Detalii luminoase, forme complexe – și designul unei camere de zi în tonuri de gri nu va arăta plictisitor.

Informații plate: 130 de metri pătrați..

Despre proprietari: o familie cu o fiică de 16 ani

Dorințele clientului: un interior cu caracteristici originale

Nu întotdeauna proprietarul este cel care știe exact ce își dorește de la un interior. În acest caz, o soluție bună Găsiți un designer al cărui gust să aveți încredere. Este exact ceea ce au făcut proprietarii celor ( 130 de "pătrate" spațioase ) spațiu de locuit, se bazează pe Elvira Stankevich. Rezultatul este un interior sofisticat, de inspirație fusion: elementele clasice sunt amestecate cu trucuri de design modern. Designul gri rece al camerei de zi face ca încăperea să arate izbitor de aerisită. Fiecare cameră are propriul său aspect de iarnă.

Designul gri al camerei de zi creează o atmosferă "înzăpezită. Culoarea rece a pereților se armonizează cu canapeaua, iar culorile afine și rodie creează accente de iarnă izbitoare. Parchetul întunecat cu culoarea gri creează contrast și durabilitate. Un perete fals din gips-carton a fost construit peste o parte a camerei, făcând trecerea spre tavan. Efectul este ciudat – este ca și cum camera este închisă. O astfel de recepție a zonat spațiul, adaugă volum la camera de zi și subliniază candelabrul interesant "de gheață".

Citește mai mult  Un interior plin de culoare în stil scandinav: design de Design Tochka

Sculptură personalizată pe peretele camerei de zi. Lucrarea fină arată ca porțelanul, deși este făcută din ipsos.

Un alt basorelief în același stil decorează zona de deasupra șemineului. Tradițional pentru stuc clasic în acest interior arată neașteptat de luminos, chiar expresiv.

În baia simplă, alb-negru, domnește "iarna": culoare minimă, pereți reci și lucioși, iluminat "tehnic" cu LED-uri. "Modelele de îngheț" de pe perete și rama oglinzii completează imaginea sumbră.

În dormitorul principal, s-a produs un dezgheț: tonurile calde, cremoase, de cafea, înmoaie pereții albaștri și fac camera să se simtă mai confortabilă. Capota matlasată este realizată pe toată lățimea peretelui – o soluție decorativă neobișnuită care mărește vizual lățimea camerei. Panourile clasice de perete dreptunghiulare realizate din muluri susțin ritmul dat. O oglindă neobișnuită adaugă farmec și originalitate interiorului.
Dulapuri încorporate formează o nișă pe laturile ușii de acces.

În camera fecioarei apare mai multe culori – stacojiu și albastru strălucitor înveselesc interiorul rece. Designerul se joacă cu geometria: rotunjește un colț, alege unul rotund

Bucătăria sărbătorește sosirea primăverii timpurii. Culorile reci de gri și albastru fac loc unor culori delicate de bej și verde. Placi de mozaic sub tavan – o decorare funcțională a interiorului. Spațiul de depozitare și aparatele se află într-un dulap separat de culoarea cafelei. "Pătrate" de sticlă pe tavan – nu numai un sistem de iluminat, ci și un dispozitiv care face ca camera să pară mai mare.

Mai multe modele plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Alexei Komov Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului SBM Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Citește mai mult  Garsonieră cu un dormitor interesant
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: