Proiecte de case cu ferestre panoramice: proiect de Elena Turchankova

Fereastra din casă poate fi un element neutru, sau poate fi o adevărată bijuterie. Acest proiect Un exemplu de cum pot arăta proiectele de case cu ferestre mari

Proiecte de case cu ferestre mari, camera de zi de Elena Turchenkova – concurent în "Amenajarea verticală a interiorului ( 3D )"

Designerul Elena Turchenkova a proiectat interiorul livingului și al sufrageriei-bucătărie de la parterul unei case de țară mari. O cascadă artificială și o inserție de pardoseală din piatră naturală acționează ca o graniță între cele două. Mobilierul este aranjat în grupuri funcționale. Dispunerea simetrică a livingului și a sufrageriei este susținută de dreptunghiuri împrăștiate contrastante pe podea și pe tavan, dar ambele zone sunt iluminate de lămpi de tavan de formă și culoare asemănătoare. O atenție deosebită este atrasă de ferestrele de la podea la tavan din casă, care permit să se admire priveliștea din jur. În locuri cu o natură frumoasă, proiecte de case cu ferestre panoramice aproape întotdeauna- win-win. Inserțiile laconice de verdeață verticală adaugă farmec interiorului și, cel mai important Frumusețe uimitoare de malachit pe podea.

Citește mai mult  prestidigitație: cum să transformi un mic dormitor cu două camere într-unul mare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: