Relaxare italiană: interiorul unui apartament la mare pentru o vacanță de vară

Sarcina designerului Elena Tupikova a fost de a crea o soluție de design cu planificarea, decorarea și mobilarea unui apartament de vară la cheie la mare în Italia pentru un psiholog din București și fiul său. Scopul principal al apartamentului – o odihnă liniștită liniștită, invitând prietenii să viziteze, o socializare liniștită, practici psihologice, consumul de ceai.

În acest apartament din Empire City, atât gazda, cât și fiul său adult aveau nevoie să se simtă calm și confortabil, să se poată relaxa și să se recupereze și să se odihnească bine. Prin urmare, luând în considerare caracteristicile și scopul camerei- o vacanță de vară- Designerul Elena Tupikova ( Studio2305, Milano ) a sugerat să își amenajeze apartamentul în culori deschise ( la limită, folosind nuanțe nu mai închise decât taupe și bej ) adăugați mobilier alb sau deschis și evidențiați accentele luminoase. De aici.. Pufuri luminoase, perne, flori. Ideea principală este Totul este alb și deschis, cu plante ca accente colorate, astfel încât atmosfera de vară a apartamentului a fost mereu prezentă și simțită.

Camera de zi și bucătărie

Designerul a împărțit cea mai mare cameră în camera de zi și bucătărie folosind mobilier și accesorii, astfel încât să nu creeze un separator de cameră. Principalul "accesoriu" era tejgheaua barului, care împărțea cele două zone. Zona de living este situată în zona șemineului.

Peretele mare și gol din spatele canapelei din camera de zi este un design foarte interesant Aici, în centru, se află o fereastră imensă de sticlă. Elena a profitat de acest decalaj propunându-ne să ne "mutăm" Soarele strălucitor al verii de sud în interiorul apartamentului .. Am pictat-o eu însumi pe perete! Soarele strălucește spectaculos în lumină. Acest lucru a fost realizat datorită structurii designul este în relief atunci când îl atingeți.

Citește mai mult  Cum de a transforma un apartament cu 3 dormitoare într-un apartament cu 4 dormitoare: design de Svetlana Krasnova

Terasa

Terasă- principalul loc de întâlnire pentru familie și prieteni a fost făcută cât mai confortabilă posibil pentru a deveni o adevărată zonă de relaxare!

Designul zonei de luat masa este pur simbolic, înțelegând că aici se adună la masă companiile mari, ceea ce am înțeles că este destul de rar, deoarece familia și prietenii lor preferă să stea la bar sau pe pufuri individuale în numeroasele saloane. Dar tot trebuia să fie întreținută. Acest lucru a fost realizat cu o soluție foarte reală, practică și modernă. O masă mică de pe terasă are un secret care nu este vizibil cu ochiul liber. Prin urmare, dacă este planificată o petrecere sau o masă în jurul mesei, opt persoane pot fi așezate în același timp.

Zone de relaxare

Apartamentul are mai multe zone de relaxare și de relaxare pentru a se potrivi preferințelor ocupanților. Gazda este o cunoscătoare de ceai și este fericită să servească ceai oaspeților săi, inclusiv pentru practica ei psihologică, meditația, iar fiul ei adult preferă shisha. Deci, există o mulțime de canapele, perne, pufuri.

Proprietarii au cerut să decoreze o cameră mică în stil oriental Japoneză stil. Este disponibilă o cameră specială pentru oaspeți, folosită și ca zonă de relaxare pentru ceai, relaxare, pregătire psihologică sau liniște.

dormitor principal

Trebuie remarcat faptul că dormitorul principal este o zonă separată, cu baie proprie și garderobă. În băi, care se remarcă, de asemenea, prin comoditate și originalitate, a fost instalat un iluminat neobișnuit "discret" dușuri.

Caracteristici plate

Camera are tavane înalte și o înclinație neobișnuită. Acest lucru se datorează faptului că apartamentul este situat la ultimul etaj. Scopul designerului a fost de a le "ascunde" vizual, Coborârea și nivelarea pentru a da o senzație confortabilă și mai familiară camerei. Soluția este grinzi decorative sub tavan în aproape toate camerele. În zonele de bucătărie și living, tavanul, pe lângă grinzi, "ne apropie" lampă suspendată. Grinzile sunt, de asemenea, prezente în camera mică, iar soluția suplimentară pentru "coborârea" în tavanul înalt era un corp de iluminat în formă de picătură de ploaie. Lămpile, ca și ploaia, se rostogolesc De sus, umplând spațiul. Designerul a amplasat un candelabru din sticlă în zona de dormit, iar un perete mare pentru a netezi vizual panta tavanului.

Citește mai mult  Interior de toamnă pentru băiatul care a uitat să se maturizeze

O soluție expresivă, originală și diferită de celelalte soluții. Acesta îndeplinește pe deplin nevoile proprietarilor de apartament, nu este doar funcțional și confortabil, dar, de asemenea, creează o stare de spirit de frumusețe, confort, armonie, pace și liniște- Tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă la mare.

Modele plate interesante

Interiorul apartamentului din proiectul realizat de Olga Metlyakova design studio Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: