Restaurant Dobrograd

Un restaurant cu același nume a fost deschis pe teritoriul Dobrogradului.

Localizare: Dobrograd, regiunea Vladimir, districtul Kovrovsky

Restaurantul Dobrograd este deschis de joi până duminică, între orele 11:00 și 23:00.

Un restaurant cu același nume a fost deschis în noul oraș Românesc Dobrograd. Creatorii au pus în el filozofia orașului însuși: o nouă abordare a calității vieții, un nivel ridicat de servicii, o combinație organică cu natura și valorile familiei.

Clădirea restaurantului are o importanță deosebită pentru infrastructura stațiunii balneare Dobrograd. Restaurantul de pe acest amplasament a fost prima unitate de agrement din oraș și a funcționat din 2015 până în 2020. În vara anului 2021 au fost efectuate lucrări de renovare semnificative.

Restaurantul modern, în stil cabană, este amplasat într-un parc amenajat: ferestrele panoramice uriașe au vedere spre pădurea de pini și râu. Oaspeții au acces la holul principal, la veranda cu geamuri și la terasa de vară în aer liber. Capacitatea restaurantului- 80 de locuri. Amenajarea poate fi transformată într-o cameră de zi și este potrivită pentru nunți, evenimente și prezentări. Atmosfera acestui restaurant de țară confortabil, administrat de familie, este primitoare, oaspeții au ocazia de a se întâlni cu bucătarul și există o sală de jocuri pentru copii.

La conducerea bucătăriei se află Andrey Lee, bucătarul-șef al mărcii. În meniu.. Bucătărie europeană în interpretarea autorului, meniu grill, mâncăruri ale companiei și deserturi de firmă ale patiserului Alexey Kapustin. Produsele regionale, brânzeturile artizanale, delicatesele din carne de casă și murăturile sunt un punct special al meniului. Formatul de restaurant de familie a stabilit tendința în ceea ce privește bucătăria clară și produsele locale, cu o gamă variată de alegeri- De la mese ușoare la produse de patiserie de casă consistente.

Citește mai mult  Apartament mare în Sankt Petersburg: designerul Serghei Tellevnai

Interiorul Smart Luxe joacă, de asemenea, un rol important în studio de design Elena Krylova. Tavanul înclinat din salonul principal este îmbrăcat în lambriuri din lemn natural. Peretele de 7 metri și tejgheaua barului au decis să îl decoreze cu lemn sub forma unui panou de perete cu lamele și iluminat. O atenție deosebită este acordată obiectelor de artă; pereții sunt decorați cu picturi murale din podea până în tavan. Au moștenit un șemineu din proiectul anterior, care împărțea restaurantul în două părți, și au sugerat să îl îmbrace cu oglinzi colorate care să reflecte priveliștea din vitraliile uriașe spre pădure.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: