Suedia: apartament de 41 mp.

Apartament în stil scandinav de 41 de metri pătrați. Proiectarea unui apartament de mici dimensiuni pentru un tânăr.

Acest mic apartament nu se poate lăuda cu suprafața, dar nu ucide sentimentul de spațialitate. Atuul său este reprezentat de ferestrele cu două fețe și de adâncimea mare. Tapetul este translucid, ceea ce îl face să pară dezordonat și aerisit.

Informații despre proprietate:
Locație: Göterborg, Suedia
Anul: 2012
Suprafață: 41 de metri pătrați.
Arhitecți:

Designerii au decis să folosească un spațiu mare pentru dormitor, unit cu camera de zi, și un spațiu mic pentru bucătărie. Ați fi putut să uniți bucătăria cu livingul și să faceți dormitorul mai privat, dar în acest fel s-ar fi pierdut transparența apartamentului – deschis pe ambele părți. Există un balcon pe plan, dar în realitate nu există.

O caracteristică frumoasă a apartamentului Este situat în centru și chiar vizavi de baie, ceea ce este foarte convenabil. Dreapta- bucătăria..

… în stânga, camera de zi și dormitorul sunt inundate de lumină de la două ferestre mari. Unul dintre pereții holului este vopsit în gri contrastant, iar pentru a se potrivi cu acesta a asortat covorul și perna. Și este o mișcare grozavă: este curată, este practică, nu este monotonă Și totuși, zona de intrare nu are dreptul să fie plictisitoare: este prima impresie pe care o au vizitatorii.

Camera de zi combinată cu dormitorul este destul de mică, dar lipsa de spațiu suplimentar este compensată de abundența de lumină, care se observă mai ales în interiorul scandinav alb ca zăpada.

Cel mai bun loc în apartament.. La fereastra cu vedere la oraș: există o canapea pentru relaxare și divertisment. Vizavi de ea: un televizor și biblioteci.

Citește mai mult  Interior scandinav de 21 mp. m: proiectul Viktoria Bondarchuk

Suprafața camerei de zi este de cel mult 8 metri pătrați. dar datorită faptului că dormitorul este separat doar de un perete despărțitor mic.. pare mult mai spațios.

Nici zona dormitorului nu se poate lăuda cu o dimensiune, dar există un pat și o noptieră, o mare de lumină și spațiu – combinația perfectă. În plus, o ușă duce direct din dormitor la un dulap de lux, care înlocuiește toate sistemele de depozitare.. de la garderobă la dulap.

O garderobă pentru un apartament atât de mic imensă, cu totul, de la rafturi și rafturi până la o masă de toaletă confortabilă.

Bucătăria este singurul loc în care designerii au schimbat culoarea tradițională a pereților albi. Acesta a fost înlocuit cu un tapet albastru cu un model grafic-vegetal subtil.

Mobilierul de bucătărie este foarte simplu: alb și funcțional. Dulapuri aliniate de-a lungul peretelui lung

Pe peretele scurt de deasupra suprafețelor de tăiere Rafturi deschise, care, din punct de vedere vizual, fac ca tot mobilierul de bucătărie să pară mai ușor.

E o masă și scaune lângă perete, iar în spatele ei, uite.. un mic colțișor triunghiular, pe care designerii l-au moștenit de la proiectanți. Scopul său inițial este necunoscut, dar acum un birou mic se potrivește perfect aici.

Detaliu frumos și la îndemână: o coardă de arc cu cuier de haine. Puteți agăța notițe, memento-uri, fotografii și bibelouri. Nu este la fel de voluminos ca și tabloul de plută plasat adesea deasupra biroului, dar la fel de funcțional.

Baia este extrem de compactă, dar nu se pierde niciun centimetru: deasupra toaletei există rafturi pentru prosoape și detergent.

Citește mai mult  Un interior luminos și dinamic pentru o garsonieră modernă de la Line 8

Duș fără tavă, cu jet de duș în podea, nu ocupă deloc spațiu. Pereții sunt de culoare gri liliachiu, în concordanță cu accentul ales pentru apartament Canapeaua din camera de zi și mozaicul din bucătărie sunt de aceeași culoare. Totul este legat.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: