Un dublu pitoresc: cum să faci picturile să joace în interior

O ├«ntrebare important─â pe care fiecare colec╚Ťionar de picturi decide – un apartament pentru imagini sau picturi pentru apartament? R─âspunsul corect este, desigur, al doilea, dar este mai bine s─â nu-i spunem colec╚Ťionarului. Designerul Tatiana Akhmadzhanova sugereaz─â un compromis: decora╚Ťiuni impresionante f─âr─â a sacrifica confortul.

Ideile de design interior pentru camera de zi pot fi extrase din hobby-urile proprietarului. Proprietarul acestui apartament este un fan al picturilor lui Valery Mironov.

Informa╚Ťii despre apartament: apartament cu un dormitor 59 mp..

Despre proprietari: tânăr.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: ├«ncadrarea ├«n interior a colec╚Ťiei de tablouri a artistului Valery Mironov.

Diferite variante ale interiorului camerei de zi sunt proiectate pentru a ╚Ťine cont de obiceiurile, gusturile ╚Öi stilul de via╚Ť─â al proprietarilor. Pictura joac─â un rol important ├«n interiorul auster al acestui apartament. Proprietarul unui mic apartament cu dou─â camere – un t├ón─âr, un mare admirator al artistului Valery Mironov, are o ├«ntreag─â colec╚Ťie de tablouri ale acestuia ├«n casa sa. Integrarea acestor opere de art─â ├«n interior este una dintre sarcinile principale ale designerului. Deoarece p├ónzele sunt diferite at├ót ca subiect, c├ót ╚Öi ca culoare, designerul a ales s─â foloseasc─â tonuri u╚Öoare, f─âr─â greutate, ca ╚Öi culori principale. Esen╚Ťa ideilor de interior pentru camera de zi poate fi rezumat─â astfel: dac─â face╚Ťi fundalul potrivit pentru imagini, nu vor fi necesare alte decora╚Ťiuni.

O camer─â mic─â combin─â func╚Ťiile unei camere de zi, sala de mese ╚Öi buc─ât─ârie. Cu ajutorul unei ferestre fran╚Ťuze╚Öti, grani╚Ťa dintre camer─â ╚Öi balcon a fost "╚Ötears─â". Pentru ca pictura ├«n tonuri bogate s─â fie c├ót mai spectaculoas─â, designerul alege o culoare deschis─â, dar complex─â, pentru pere╚Ťi, ├«ntr-o palet─â gri-bej. Tonul se potrive╚Öte cu mobilierul din buc─ât─ârie ╚Öi din sufragerie, cu tavanul ╚Öi chiar cu perdelele. Imaginile arat─â tridimensional ╚Öi impresionant pe un fundal at├ót de monoton, dar nu alb.

Cite╚Öte mai mult  Patru ├«ntr-un apartament cu dou─â dormitoare: Unde s─â ascunde╚Ťi lucrurile

O buc─ât─ârie luminoas─â cu fronturi lucioase este exact ceea ce ai nevoie pentru o camer─â mic─â. Suprafe╚Ťele netede o fac mai spa╚Ťioas─â ╚Öi mai u╚Öoar─â. Tehnica la mod─â – sticl─â colorat─â pe "╚Öor╚Ť" ├«n loc de gresie tradi╚Ťional─â. Aceasta confer─â camerei un aspect proasp─ât ╚Öi modern, f─âr─â asocieri evidente cu buc─ât─âria.

Holul de intrare face ╚Öi el parte din spa╚Ťiul unitar, designerul nu a cheltuit nici un metru pe un coridor inutil. U╚Öile de la camerele interioare sunt f─âcute p├ón─â la tavan, ceea ce face ca ├«nc─âperea s─â par─â mai ├«nalt─â ╚Öi mai solid─â. Nici spa╚Ťiul de sub tejgheaua de luat masa nu este irosit – exist─â ╚Öi un dulap de lucru acolo. Camera de zi este ├«nfrumuse╚Ťat─â de un candelabru neobi╚Önuit cu g─âuri ╚Öi o ni╚Ö─â cu o canapea. Iluminarea subtil─â transform─â pervazurile decorative obi╚Önuite ├«n coloane.

Decorul din dormitor este o pictur─â a aceluia╚Öi artist, dar care prezint─â acum personaje din Evul Mediu. ╚Ües─âturile – o cuvertur─â de catifea pentru pat ╚Öi perdele – sus╚Ťin intona╚Ťia dat─â.

├Än afar─â de dormitor, exist─â un dressing impresionant. Corpurile de iluminat originale pe pere╚Ťii monocromi creeaz─â efecte vizuale interesante.

Baia este f─âcut─â confortabil─â de o perdea de catifea moale, ├«n concordan╚Ť─â cu culoarea sofisticat─â a pere╚Ťilor. O oglind─â mare de perete plin de perete dubleaz─â vizual volumul unei camere mici.

Interioarele la mod─â ale apartamentelor

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Elena Ponomarenko Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Vladimir Malashonk,
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: