Un hol cu trei uși într-o casă stalinistă: stil eco cu motive retro

Starea de spirit ├«n interior – ca un pian, are nevoie de un reglaj atent. Mai ales ├«ntr-o cl─âdire ├«n stil Stalinka. ├Än special ├«ntr-o mic─â. Designerii de la Odnushechka Studio demonstreaz─â cum pot fi folosite aluziile ╚Öi iluziile, culoarea ╚Öi lumina pentru a crea atmosfera unui apartament.

Dac─â ave╚Ťi un apartament mai mic, cel mai bine este s─â alege╚Ťi o canapea mic─â, cum ar fi una cu dou─â locuri. Dac─â ave╚Ťi nevoie de spa╚Ťiu suplimentar, folosi╚Ťi un puf.

Informa╚Ťii despre apartament: apartament 67 mp. . ├«ntr-o cas─â stalinist─â de pe strada Sadovaya-Sukharevskaya, Bucure╚Öti

Dorin╚Ťele clientului: Stilul "v├ónt de aventur─â"

Dezvolt├ónd un design interior pentru un mic apartament stalinist cu trei camere, designerii de la Odnushechka Studio O linie simpl─â, un minim de decor, un maxim de ornamente, un maxim de ambian╚Ť─â. Cei care ├«╚Öi doreau un interior confortabil, natural ╚Öi ecologic, care s─â le aminteasc─â de t─âr├ómuri ├«ndep─ârtate ╚Öi s─â ├«i ajute s─â uite de metropola zgomotoas─â din fa╚Ťa ferestrei. ├Än plus, stilul cl─âdirii ╚Öi-a l─âsat amprenta asupra interiorului apartamentului: aici ╚Öi acolo se pot auzi note de design sovietic din anii treizeci ╚Öi patruzeci ai secolului XX, ├«n perfect─â armonie cu atmosfera general─â a locuin╚Ťei.

Buc─ât─âria, sufrageria ╚Öi camera de zi sunt dispuse ├«ntr-un spa╚Ťiu cu dou─â ferestre. Principalul avantaj al unei amenaj─âri ├«n plan deschis este senza╚Ťia de spa╚Ťialitate ╚Öi capacitatea de a g─âzdui mult mai multe obiecte utile ├«ntr-o camer─â mic─â. Culoarea ocru a pere╚Ťilor se potrive╚Öte perfect cu mobilierul din lemn deschis, ├«n timp ce podeaua din sc├óndur─â ├«ntunecat─â confer─â o not─â mai solid─â ╚Öi mai substan╚Ťial─â.

Cite╚Öte mai mult  Garsonier─â pentru petreceri private

ecologia camerei sugereaz─â utilizarea materialelor naturale: ╚Ťes─âturi ├«n culori naturale, textur─â deschis─â de lemn ╚Öi accesorii naturale. Liniile simple, un minim de decor ╚Öi un maxim de aer fac ca acest spa╚Ťiu s─â fie luminos ╚Öi u╚Öor, chiar ╚Öi pentru o suprafa╚Ť─â mic─â.

O parte din mobilierul din apartament, cum ar fi acest grup de luat masa, este fabricat din lemn de tec, care este moale, confortabil ╚Öi foarte pl─âcut la atingere. Tecul cre╚Öte numai ├«n Asia de Sud ╚Öi este deja o arom─â de peste m─âri ├«n sine. Formele simple, t─âiate ale mobilierului ╚Öi lipsa aparent─â de decora╚Ťiuni creeaz─â o senza╚Ťie foarte brutal─â, primitiv─â a ├«nc─âperii ╚Öi se potrivesc bine cu corpurile de iluminat din cupru din vernisaj.

Bucătăria este aliniată de-a lungul peretelui îndepărtat al camerei. Fronturile moderne bicolore sunt la modă: cu culorile potrivite, nu vor aglomera interiorul eco-stylish.

Mare

U╚Öa mare de la intrarea ├«n camer─â a r─âmas inten╚Ťionat f─âr─â u╚Ö─â. Acest lucru lumineaz─â at├ót camera c├ót ╚Öi holul. Oglind─â mare

Cealalt─â camer─â are un birou. Aici, de asemenea, mobilier din lemn,

Dulapul se potrivește perfect în grinda de tavan a camerei pentru a crea un efect de coloană. Luminile etnice și un tablou deasupra canapelei conferă interiorului "unghiular" un aer fermecător și trăit.

Jocul de culori ╚Öi texturi creeaz─â atmosfera. Culorile calde, luminoase ╚Öi naturale creeaz─â o aur─â de aur, ├«n care albastrul ╚Öi albastrul ├«nchis arat─â deosebit de rafinat ╚Öi elegant. Nu exist─â accente puternice ├«n ├«nc─âpere: Nu exist─â contraste puternice, astfel ├«nc├ót se creeaz─â o atmosfer─â ├«nv─âluitoare ╚Öi confortabil─â. Texturile naturale au ├«ntotdeauna un aspect demn: lemnul, pielea, ╚Ťes─âturile naturale fac ca interiorul s─â fie respectabil f─âr─â a fi preten╚Ťios ╚Öi frumos f─âr─â a fi ├«mpodobit. Iar combina╚Ťia de neted ╚Öi aspru, lucios ╚Öi mat ├«l satureaz─â f─âr─â a perturba atmosfera calm─â.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul camerei de zi ├«n alb - apartament de Azovskiy & Pahomova arhitec╚Ťi Dnipropetrovsk

Pentru dormitor, designerul a ales o schem─â de culori separat─â, un pat cu o c─âp─ât├ói╚Ť─â din lemn ╚Öi ╚Ťes─âturi fine. Catifea ╚Öi satin – o not─â de lux ├«ntr-un interior simplu. O pictur─â mural─â de pe perete seam─ân─â cu l─âmpile, c─âp─ât├óiul se potrive╚Öte cu noptierele ╚Öi cu cuf─ârul voluminos, iar cuvertura de pat se potrive╚Öte cu draperiile. Rezultatul este o compozi╚Ťie, bogat─â ├«n detalii, care arat─â confortabil ╚Öi tr─âit─â.

O comodă mare joacă rolul unei mese de toaletă. Întuneric

Pere╚Ťii din baie sunt acoperi╚Ťi cu microciment – o tencuial─â decorativ─â de finisare care poate fi folosit─â ├«n locul pl─âcilor tradi╚Ťionale. Sala de du╚Ö este ├«ncorporat─â chiar ├«n baie – podeaua este ridicat─â deasupra nivelului principal ╚Öi este prev─âzut─â cu balamale ├«n locul u╚Öilor glisante obi╚Önuite din sticl─â. Camera de du╚Ö din baie are nevoie de o abordare mai serioas─â a impermeabiliz─ârii, dar ocup─â mai pu╚Ťin spa╚Ťiu dec├ót o camer─â de du╚Ö prefabricat─â. ╚śi mult mai solid─â.

╚śi aici g─âsim mobilier din lemn ├«ntr-o nuan╚Ť─â cald─â, de culoarea mierii. Lemnul ├«ndulce╚Öte duritatea pere╚Ťilor ╚Öi face ca baia s─â fie mai confortabil─â.

apartamente luminoase

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al firmei de arhitectur─â Tutto design Interiorul unui apartament dintr-un proiect de Tatyana Grebneva Interior plat dintr-un proiect al biroului de arhitectur─â S.Y.D Interiors Studio
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: