Vidnoye: apartament cu un dormitor de 45 mp.

Designerul Anna Yelina a creat un interior construit în jurul unor linii ascuțite și a unei varietăți de tonuri de alb. Rezultatul este un apartament spațios și luminos pentru o familie de trei persoane.

Culoarea albă din acest interior este foarte multifațetată, astfel încât nu numai că extinde spațiul apartamentului mic, dar joacă, de asemenea, un rol important ca element decorativ. Tapetul de pe perete are un model ondulat, șorțul bucătăriei pare acoperit de crăpături ( gresia porcelanosa ). Tavanul alb se taie printr-un plafon suspendat.

Informații despre obiect:
Locul: d. Vidnoye, regiunea București
Suprafață: 45 de metri pătrați.
Anul: 2012
Designer: Anna Yelina
Peretele studioului de design al Annei Yelina pentru un televizor, rafturi încorporate și un spațiu de lucru care este o extensie a acestuia.

Apartamentul a fost creat pentru o familie tânără cu un copil. Acesta este motivul pentru care spațiul de plan aproape pătrat al studioului a fost transformat într-unul cu două camere ( cm. ) aspectul înainte de planificare și planul de mobilier;. A fost necesar pentru a crea două locuri de dormit. Dar dormitorul părinților a fost alocat doar suficient spațiu pentru a pune un pat și un dulap încorporat, precum și pentru a lăsa un mic pasaj. Restul încăperii este folosit ca sufragerie și zonă de bucătărie.

Combinația dintre funcțiile camerei și a obiectelor este caracteristică spațiului mic: camera de zi este în același timp o pepinieră, ușa de la intrare.. este o oglindă, un ceas în bucătărie.. imaginea. Ceasul se bazează, de altfel, pe desenele artistului de benzi desenate Hugo Pratt. Și aici.. personajul său preferat, aventurierul.. Căpitanul Maltez.

Citește mai mult  Casa din Londra: designerul Alexandra Shishlova

Dispunerea apartamentului înainte de planificare: Apartamentul era un apartament cu plan liber, practic pătrat, cu o mică loggie.

Planul apartamentului cu mobilier: Baia a fost redusă cu 10 cm, dar are un mic dulap încorporat la intrare. Zona de baie este destul de mare ( 5,21 mp. m. ) dar avea, de asemenea, două conducte de ventilație voluminoase care trebuiau îmbunătățite. În nișa dintre cele două conducte se află o mașină de spălat.

Apartamentul este împodobit de tavanul suspendat, care formează o linie dreaptă. Și, de asemenea, ornamentul cubic de culoare coral strălucitoare care încadrează alcovurile decorative din bucătărie. În această fotografie, puteți vedea peretele despărțitor dintre bucătărie și camera de zi. După cum putem vedea, este format dintr-un singur volum cu un birou și o unitate de rafturi care înconjoară partea superioară a peretelui.

Un interior alb este intercalat cu nuanțe reci de roșu și gri. Modelul de pe tapet este format din dungi ondulate repetate.. alb și roz pal. Zona de lounge este iluminată de un plafon încastrat în tavanul suspendat, care urmează, de asemenea, forma geometrică strictă.

Accesoriile din acest interior sunt puține și toate au o culoare strălucitoare sau o formă originală. Cum ar fi aceste aplice de perete care amintesc de o lanternă și de un ghețar în același timp. Pernele de un roșu aprins și o ramă foto luminează apartamentul în flash-uri de culoare.

Observați cum toate luminile de deasupra mesei sunt atârnate la niveluri diferite. Iar masa de luat masa este o prelungire a pervazului ferestrei, care este foarte îngust în aceste case.

Suprafețele lucioase ale bucătăriei și șorțul lucios reflectă lumina în moduri diferite. Modelul complex al șorțului de bucătărie deviază și îl împarte în multe evidențe.

Citește mai mult  Interiorul într-o săptămână: un exemplu rece din Chelyabinsk

Rafturile de nișe pot stoca nu numai accesorii elegante, ci și cărți de bucătărie, plante de apartament.

O oglindă cu diagonală întreagă și-a găsit locul pe partea interioară a ușii de la intrare. Deoarece toate cele trei uși ( ușa de la intrare, cea de la baie și cea de la dormitor ) trebuiau să se deschidă în acest spațiu mic, ușa de la dormitor a fost aleasă ca fiind o ușă glisantă.

Iar aici, în dormitor, culoarea principală este culoarea bogată a kiwi. Spațiul mic, un baldachin deasupra patului și o schemă de culori liniștită creează o atmosferă confortabilă și relaxantă.

Cadrul patului servește și ca un raft de noptieră. Iar baldachinul de deasupra ascunde iluminarea suplimentară.

În baie a fost instalată o cabină de duș în locul unei băi tradiționale. Rezultatul este un sistem de depozitare spațios sub chiuvetă. În spatele oglinzii de formă neregulată, iluminarea este ascunsă.

Lavoarul oval continuă tema ornamentelor geometrice.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: