Dormitor albastru

Culoare albastră – una dintre cele mai magnifice și mai luxoase din paleta de culori. Datorită asociațiilor cu marea și cerul, tot mai mulți oameni preferă să o includă în interiorul lor. Fiind într-o astfel de cameră, puteți să vă odihniți corpul și sufletul, pentru că un astfel de ton acționează liniștitor. Dormitorul albastru pare deosebit de impresionant – realizarea uneia dintre cele mai creative idei de design.

Valoarea albastru

Interesul în culoarea albastră a apărut în antichitate. Deja, o umbra nobilă a primit o importanță deosebită, asociându-l cu manifestarea forțelor divine. În Egiptul antic, frescele și mâncărurile scumpe pictate albastru pentru fabricarea perucilor Faraon.

Sa crezut că această culoare este modul în care este imposibil să subliniem puterea și voința persoanei.

În psihologie, dragostea pentru albastru este un indicator al intenției, încrederii în sine, prezența calităților de conducere. Nuanțele diferite ale acestei culori sunt perfect potrivite pentru politicieni, oameni de afaceri, vorbitori. Ele vor apărea, de asemenea, filosofilor cărora le place să gândească și să analizeze. În plus, albastrul dezvoltă intuiția, ajută la formarea unui caracter, simt stabilitatea și pacea. Dormitorul din această culoare este soluția perfectă pentru oameni, a apreciat foarte mult relaxarea și confortul la domiciliu.

Tints

Există multe nuanțe în albastru și toți arată în moduri diferite în interior. Mai ales popular cu o paletă de culori luminoase. Acestea sunt nuanțe calde de albastru, flori de porumb, tonuri de azur. Culoarea valului de mare se va potrivi, de asemenea, interiorului dormitorului, culorii cerești și gri.

Premisele făcute în astfel de culori au fost umplute cu sensibilitate și dragoste cu un fler de flirtare ușoară.

O paletă mai întunecată, combinând tonuri de lux rece, este ideală pentru finisarea dormitoarelor, ferestre cu vedere la sud. Denim, Cobalt, nuanțele de azur întunecate arată foarte frumos. Novelitatea comparativă în lumea desenelor interioare – culoarea „Water Beach Bondi”. Această nuanță neobișnuită, un fel de amestec între albastru strălucitor și culoarea valului de mare, va trebui să guste pe cei care iubesc originalitatea.

Culorile gamma întunecate sunt cele mai profunde și bogate. Dormitoarele în astfel de tonuri își atrag imediat misterita și misterul lor. O alegere excelentă pentru un dormitor real real va fi albastru închis. În popularitate, culorile ultramarine, safir și întunecate de azur nu sunt în urmă.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că prea multe culori întunecate pot fi coerente, deci este mai bine să nu exagerați.

Opțiuni de finisare

Gândindu-se la tăierea din dormitor în albastru, trebuie să știți cu ce instrucțiuni stilistice este cel mai bine combinat:

  • Desigur, una dintre cele mai bune opțiuni va fi subiectele albastru-albastru. Culoarea perfectă pentru pereți este vrăjitoare aprinsă sau nuanța de mare, dar podeaua este de dorit să aleagă un lemn. În tonul de lemn alb sau cald, merită cumpărare și mobilier, atunci impresia va fi creată că sunteți pe cabina navei.
Citește mai mult  Paturi din Eco-Volok

  • Soluția de designer îndrăzneț este plafonul albastru închis. Pentru ao accentua cu elemente negre, violet, roz întunecate în dormitor. O astfel de idee va face ca camera să fie atractivă din punct de vedere magic, să-i dea note de pasiune și de romantism, că nou-născuții vor putea aprecia.

  • Zidurile albastre închise nu arată mai puțin fermecător, Dar, în același timp, este mai bine să alegeți un plafon alb. Contrast similar este perfect pentru visător și originale.

  • De la cele mai recente modele noi din lumea designului este demn de remarcat pereții cu panoul de jos din lemn. Va fi destul de interesant să arătați ca o parte mai mică într-o culoare albă relaxată. Partea de sus a peretelui va jefui în tapet albastru monofonic.

Un astfel de trick mic va face posibilă să creeze ulterior un frumos stil scandinav sau o direcție „Provence”.

Am pus mobilier

Selectarea mobilierului – o etapă foarte responsabilă atunci când este echipată cu un dormitor albastru. O opțiune bună va adăuga mobilier într-un tonuri de zăpadă, lapte, lapte, maro. Acest lucru este valabil mai ales pentru dormitor, în principal în culori închise.

Primul lucru pe care trebuie să-l alegeți este un pat. Ei bine, arătați culori albe sau lemn ale modelului cu pat albastru și cu pat.

Dulapul – un alt detaliu important al dormitorului albastru perfect. Stilul stretch partajat va ajuta dulapurile simple cu sandblasting mat sau oglinda.

Elegant și rafinat a subliniat atmosfera. Simple abstracții, elemente florale mici, imagini ale oamenilor și animalelor. Dar este mai bine să nu vă implicați în imagini de fundal, altfel puteți strica contrastul. Singurul lucru potrivit este articolele de noapte din orașe, sloganuri, desene alb-negru.

O alternativă interesantă pentru mobilier din tonurile clasice va fi soiurile sale albastre. Această tehnică va ajuta dormitorul să arate superb și bogat. Alegeți mobilierul cu tapițerie bună, scumpă, cum ar fi pielea, catifea, velur. În plus față de canapea sau patul, este foarte posibil să cumpărați o mică otomană sau un scaun în ton, masa de noptieră, pieptul sau masa de cafea va arăta bine.

Nu uitați că mobilierul acestei culori arată cel mai bine în combinație cu pereții și podelele luminoase, altfel veți obține o cameră monocrom plictisitoare.

Combinații de culori populare

Combinația cea mai clasică și răspândită este un dormitor în culori alb-albastru. O astfel de combinație se completează perfect reciproc, făcând încălzirea interioară și armonioasă. În același timp, o soluție bună va picta sau lipi pereții în albastru, și mobilier și textile ridică albul.

Datorită capacității de a reflecta lumina, camera va părea spațioasă și proaspătă.

Dacă o combinație alb-albastră pare prea strictă și plictisitoare, încercați să o diversificați cu elemente luminoase. Când creați un interior în teme marine, culorile maro deschise vor fi relevante, accesorii în tonuri gri și roșii. Culorile maro calde arata grozav cu albastru. Acest lucru este valabil mai ales pentru camerele luminoase, cu o abundență de azur și flori de porumb saturate.

Citește mai mult  Dormitor de design cu o suprafață de 13 kV. M

Zona de recreere excelentă poate fi obținută prin plasarea dormitorului în tonuri albastre și albastru-albastru. Absolut toate nuanțele albastre sunt superbe cu aur, creând o atmosferă regală. Ca elemente de aur, alegeți perdelele, modelele de pe tapet, accesorii.

Dormitorul în vopsele albastre albastru va da un sentiment de seninătate și odihnă. Va fi frumos să vă întoarceți după sfârșitul zilei de muncă.

Suficientă idee extravagantă va fi o combinație de albastru cu culori strălucitoare, cum ar fi verde, portocaliu, galben. Astfel de dormitoare sunt potrivite pentru personalități energetice și intenționate, care le place tot originalul. Cu toate acestea, merită să ne amintim că astfel de nuanțe ar trebui să fie în minoritate. Inadecvat va fi achiziționarea de perdele sau mobilier luminos.

Accesorii modeste, sub formă de perne de canapea, vase sau porumbeii mici vor ridica starea de spirit și vor înveseli.

Iluminat

Iluminarea în dormitorul albastru este unul dintre principalele criterii ale viitoarei confidențe, deci este necesar să se abordeze cu atenție o astfel de întrebare. Deoarece albastrul este un ton destul de rece, absorbția rapidă a luminii, are grijă de iluminare naturală suficientă. În acest scop, ferestrele mari sunt fine fără decor. O opțiune ideală va fi geamurile franceze, care este ferestrele chic de la podea la tavan.

Această plăcere nu va mai fi, dar rezultatul final va depăși toate așteptările.

Iluminatul natural nu este singurul lucru care va face un dormitor confortabil. Lumina artificială este absolut necesară, deoarece există o perioadă de noapte și perdele pe ferestre. O soluție excelentă va fi plafonul cu spoturi. Astfel de lămpi pot fi poziționate în moduri diferite – în timpul perimetrului sau se ascunde în cornișe.

Extras vor putea face un candelabru de cristal frumos sau câteva sconce.

Lumina luminoasă este ceea ce dormitorul albastru va iubi cu siguranță. Dacă decideți să aranjați o cameră în astfel de culori, încercați să creați o atmosferă de seară moale. Sarcina va ajuta la rezolvarea cu podele confortabile și lumini de noapte. Ele creează o lumină blândă împrăștiată, înființându-se pe un mod calm și romantic.

În dormitoare, decorate în stiluri Palatul, va fi adecvat să fie încorporați în sconturi multicolore care pot evidenția spectaculos accesorii scumpe.

Selectați perdele, decor și accesorii

Selectarea perdelelor pentru dormitorul albastru, puteți lua în considerare mai multe opțiuni și depind de interiorul camerei în sine. În stilurile clasice, precum și tipul modern, modern sau high-tech, cea mai bună opțiune va fi perdele ușoare. Cumpărați modele din țesături ușoare, cum ar fi tul sau organza. Astfel de perdele vor aduce la anturajul care străduiau veselia și îl reîmprospătează, în timp ce nu se supraîncărcate.

Va exista o soluție excelentă pentru copii și dormitoare albastre adolescente, unde masivitatea în interior este strict interzisă.

Dacă vă decideți să aranjați un dormitor într-o direcție mai de amestecare, merită să ne gândim la cumpărarea de perdele chic, grele. Acest lucru se aplică unor astfel de stiluri, cum ar fi glamour și palat, unde extravagantul se află în primul rând. Culoarea perdelelor în sine este cea mai bună determinată de umbra dominantă a camerei. Dar puteți intra și în mod diferit – alegeți un model, câteva tonuri diferite de dormitorul de tăiere.

O astfel de idee va contribui la accentuarea contrastului și a monocromicității diluate.

În ceea ce privește decorul și accesoriile, designerii oferă o varietate de soluții creative:

  • Una dintre opțiunile interesante este decorul de tapet. Elementele de aur sunt perfecte în acest scop, ceea ce face ca camera să fie mai caldă. Dacă scopul dvs. este de a crea o atmosferă rece, opriți alegerea dvs. pe culori de argint și gri deschis. Modelul nu ar trebui să fie prea mare, aici este principala regulă – simplitate.
Citește mai mult  Paturi cu o masă pe cap

  • O idee interesantă este decor de mobilier. Dacă acesta este un dulap, alegeți desene simple în tehnica de nisip. Suprafața mată cu elemente mici cu oglindă arată foarte frumos. Este posibil să se decoreze mobilierul și în interiorul direcției „Provence” – cea mai bună floare și motive naturale sunt cele mai bune. Dar din luciu este mai bine să refuze – el va crea un sentiment suplimentar de frig și reținere.

  • Selectarea accesoriilor pentru dormitorul albastru, aveți grijă și despre cumpărarea unui pat frumos. Opțiunea cea mai potrivită va fi, desigur, albastră – va accentua și aloca atmosfera totală, dar pot fi utilizate alte culori. Partea din spate a patului sau a coloanelor poate fi, de asemenea, decorată și cu diferite modele. O atenție deosebită este acordată pernelor de pe pat – modelele de tonuri luminoase și saturate vor arăta frumos. Nu este un secret că, cu ajutorul acestor accesorii mici, puteți schimba aproape imaginea camerei în fiecare zi.

  • Pentru a juca în contraste, nu numai pernele vor fi potrivite. Vaze luminoase, Bafies, picturi moderne și fotografii vor servi servicii excelente, dacă alegeți culoarea. Cu albastru va armoniza luminozitatea mică de lămâie galbenă, verde strălucitoare, roz și roșu.

Soluțiile minunate vor fi și vor trăi flori, plante mari în aer liber în vase luminoase arată deosebit de interesante.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: