Cum se păstrează morcovii în frigider?

Morcovul este una dintre cele mai sănătoase legume. Are multe substanțe indispensabile, precum și vitamine necesare pentru copii și adulți. De multe ori un astfel de produs este achiziționat în cantități mari. Cu toate acestea, trebuie să fie capabil să aleagă, ci și să se mențină. O opțiune – Depozitare în frigider. Este că vom lua în considerare în articol.

Instruire

Se întâmplă că în frigider este necesar să se pună morcovii obținuți din zona dvs. de țară. În acest caz, trebuie să fie asamblat corect. Asa de, Recoltarea se efectuează la înghețuri, iar vârfurile au tăiat aproape complet, lăsând doar aproximativ 10 mm. Astfel de recomandări vor permite să mențină morcovii mai mult. Dacă ați cumpărat un produs în magazin, atunci la sosirea acasă trebuie să o eliminați imediat din pachet. Botto va trebui, de asemenea, să taie, deoarece este cel mai probabil că va fi pe morcovul magazinului. Numai acele legume sunt așezate pentru depozitare, care nu au deformări. Crăpături nevalabile, sfaturi tăiate și defecte similare.

Puteți utiliza diferite containere pentru a stoca morcovii pregătiți. Cel mai adesea gazdă iau vid sau termoficule în aceste scopuri, precum și filmul alimentar. Cu toate acestea, unii preferă să stabilească produsul și în matrițele pentru coacerea aluatului, sudul de plastic.

Este important ca recipientul să fie ermetic, nu a lăsat aerul și nu a format condensat.

Merită având în vedere că frigiderul nu este un loc optim pentru depozitarea pe termen lung a morcovilor. Cu cantități foarte mari de produs, este mai bine să alegeți o pivniță. Dar dacă morcovii sunt mici, atunci frigiderul este destul de admisibil. Deci, de câteva luni este cel mai bine să-l așezați în zona de prospețime. Temperatura se află de la 0 la +3 grade. În compartimentul principal, unde parametrii temperaturii ajung adesea la 6 grade de căldură, morcovii vor zbura mai puțin. Și depozitarea în congelator poate dura până în anul, sub rezerva marcajului corect produs.

Depozitare proaspătă

Morcovii proaspeți pot fi depozitate în frigider, dar înainte de ao fixa în cameră, produsul este recomandat să fie procesat. Mulți sunt înclinați să se spele legume. Și o astfel de procedură are într-adevăr pluses. După spălare, va fi posibil să se vadă cele mai mici defecte și deformări pe morcovi, precum și să clătiți murdăria care poate conține dispute fungice care duc la legume putrede și spider.

Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de faptul că păstrarea unor astfel de morcovi, nu înghețarea, va reuși în mai puțin de un termen lung decât cei nevrednici.

Dacă timpul de depozitare este scurt, până la 10 zile, atunci morcovul de apă este pus într-un recipient umplut cu apă rece. Containerul este apoi sigilat și pus în partea de jos a frigiderului. O dată la două zile, recipientul trebuie să fie deschis pentru schimbarea apei.

Citește mai mult  Tomato Amur Tiger

Dacă doriți să păstrați legumele pe o lună sau două, va trebui să faceți următoarele:

 • Legumele sunt bune, dar fără eforturi excesive se spală în apă rece, îndepărtând bucățile de murdărie; Apoi așezați prosoapele de wafer și așteptați uscarea completă;
 • Apoi, morcovii sunt așezați în frigider timp de 24 de ore, apoi ajungeți și pliați în saci, fiecare dintre ele este completat de un șervețel de hârtie, care va absorbi excesul de umiditate;
 • De asemenea, în avans pentru a elibera aerul din pachete, ambalajul este de înaltă calitate, apoi se află în zona de prospețime.

Morcovii neclintiți sunt încă păstrați mai bine. Legumele șterg cârpa uscată, în special bucățile mari de terenuri sunt tratate cu o perie. Apoi lăsați într-un loc întunecat timp de 24 de ore, astfel încât rădăcinile să fie uscate. După aceea, puteți alege mai multe metode de stocare:

 • Pachete sigilate din polietilenă, în timp ce într-un singur pachet nu există mai mult de 5 morcovi;
 • Film alimentar, și aici este deja mai bine să luați 1 legume;
 • Hârtie umezită de la un pulverizator (de asemenea 1 morcovi);
 • Capacitatea plasticului.

Orice metodă de stocare este aleasă, legumele ar trebui, de asemenea, să fie puse în zona de prospețime.

IMPORTANT: astfel încât morcovii nu pușesc și nu își pierd structura, trebuie să fie complet lipsită de aer. Prin urmare, ambalajul de înaltă calitate merită acordat o atenție deosebită.

Unele hostesse preferă să elimine rădăcinile rădăcinii înainte de a le rezerva în camerele de refrigerare. Morcovul curățat poate fi, de asemenea, salvat în frig, dar termenele vor fi chiar mai mici decât în ​​cazul. Astfel de rădăcini se întind la o lună și apoi dacă sunt puse într-un recipient ermetic din plastic alimentar.

Opțiuni pentru piesa de prelucrat

Nu este un secret că există multe modalități de a face blanuri de morcovi. Dacă nu doriți să vă angajați în mod constant în fabricarea produsului proaspăt, merită să ne gândim la depozitarea corectă a semnelor.

Fiert

Merită să fiți pregătiți pentru faptul că morcovii fiarli nu se descompun de mult timp, ca, în principiu, și nici un produs supus procesării termice. Dar, timp de câteva zile, poate fi destul de implantat și, în orice formă. Morcovii fierți pot fi curățați sau lăsați în fustă, tăiați în cuburi sau cercuri. Rădăcinile rădăcinilor preparate și răcite sunt puse în recipientul de plastic și plasate în partea superioară a frigiderului. Nu puteți închide capacul, în caz contrar legumele sunt interzise.

Există o altă versiune a depozitării morcovilor fierți. Este așezat pe o placă plată și apoi închisă cu apă cu un prosop sau șervețel de hârtie. Sneak un astfel de morcov va fi în măsură să mai multe zile.

Este important să ne amintim că dacă mucusul a apărut pe el, adică astfel de legume nu mai pot.

Îngheţat

Cea mai bună modalitate de a salva orice produs este să o înghețați doar prin definirea unei camere de congelare. Această tehnică este foarte convenabilă, deoarece puteți petrece timp odată, după ce ați pregătit produsul, apoi luați puțin timp pentru un an întreg, folosind pentru diferite feluri de mâncare. Este demn de remarcat faptul că, cu un astfel de mod de depozitare, legumele nu pierd vitaminele, spre deosebire de gătit, de exemplu.

Citește mai mult  Floarea de piatră de roșii

Înainte de a se depozita, legumele trebuie să fie spălate temeinic și curățate, apoi uscate. După aceea, culturile de rădăcină sunt tăiate în orice mod convenabil: cuburi, cercuri, paie, asteriscuri. Produsul tăiat este pliat peste plicuri, urmând faptul că nu a mers prea strâns. Apoi aerul este eliberat din recipient și fixat strâns.

Sfat: Dacă ați respins morcovii, nu ar trebui să-l îngheți din nou. Un astfel de produs nu va fi gustos. Prin urmare, este mai bine să faceți multe porțiuni mici individuale.

În plus față de morcovii tăiați, este posibilă stocarea rădăcinilor întregi. Principalul lucru este că nu sunt prea mari. Înainte de marcajul în congelator, ei trebuie, de asemenea, să se spele bine și să se usuce.

Blanched

Blancul este o procedură la care legumele sunt expuse la apă clocotită și apoi apă rece. Această tehnică permite în câteva secunde pentru a distruge bacteriile pe suprafața solidă a alimentelor. În plus, morcovii blanați rămâne întotdeauna delicioasă și strălucitoare.

Procedura se efectuează după cum urmează:

 • Rădăcinile rădăcinilor se spală și curăță;
 • imersate în apă clocotită timp de 180 de secunde;
 • Trageți din apă, cel mai bine este să luați o lingură specială sau o colandere pentru acest lucru;
 • coborât pentru câteva minute în lichid rece.

Când legumele sunt răcite, ele sunt scoase din rezervor și imediat plasate pe prosop, care trebuie să fie puse pe o tavă sau o foaie strânsă. Apoi, tava împreună cu tot conținutul său a pus în congelator aproximativ 120-180 de minute. După acest timp, morcovul fubbit este luat de la congelator, sunt ambalate prin containere selectate. Puteți stoca rădăcini în partea de sus a frigiderului și în congelator.

Rupt

Morcovul înainte de depozitare poate fi scos. Este convenabil dacă faceți adesea salate și supe din acest produs. Legumele sunt curate și curate, apoi uscate. După aceea, root-ul este frecat și pliat cu grămezi separate pentru ambalare. Pregătiți tancurile și umplute cu porțiune de morcovi. Apoi au pus totul în congelator pentru câteva ore. După ce timpul alocat este îndepărtat din cameră, proeminenți și reveniți înapoi.

Citește mai mult  Prune etude

Există o altă opțiune de păstrare a unui produs rabat. Aici veți avea nevoie de un film alimentar. Legumele sunt pregătite în același mod ca și în prima versiune, apoi plasată pe film cu o pistă densă. Apoi, întoarceți-vă ca și cum le pregătesc Shauram. Părți laterale ale unei răsucite fixate cu fire groase. Următoarele sunt puse în camera de îngheț. După câteva ore, ei ajung și bine preparate cu degetele, astfel încât morcovii să nu rămână în procesul de îngheț.

Sfat: Dacă produsele rasă trebuie salvate în stare proaspătă doar câteva zile, apoi înghețarea este complet opțională. Pentru aceasta, legumele sunt așezate pe o farfurie, acoperind deasupra șervețului umezit, apoi puneți pe rafturile superioare ale unității de refrigerare.

coreeană

Astfel de golfuri sunt păstrate exclusiv într-o formă închisă, altfel aroma este impregnată cu toate produsele frigorifice. Aici este un pahar de sticlă sau ceramică, capacul trebuie să fie dense. Morcovi înainte de utilizare se află în congelator, iar dezghețul trebuie efectuat în partea de jos a frigiderului.

Sfat util

  Recomandările eficiente pentru conservarea morcovilor din frigider vor fi utile pentru cei care sunt utilizați pentru recoltarea legumelor.

  • Morcovul perfect combinat cu sfeclă. Prin urmare, astfel de rădăcini pot fi depozitate în siguranță împreună în pachete sigilate.
  • Merită întotdeauna să ne amintim despre produsele de stocare. Deci, morcovii bătut sau fierți nu vor putea salva zile de câteva zile fără congelator. Rădăcinile rădăcinilor purificate pot fi ruinate timp de o săptămână care nu sunt supuse la curățare, dar soia – până la 60 de zile. Legumele care nu sunt săpun, pot salva aspectul lor timp de 6 luni. Umiditatea în timpul depozitării legumelor ar trebui să fie de la 85 la 95%.
  • Rădăcinile rădăcinilor sunt stocate numai în recipient, doar pentru a le adăuga să fie interzise. În același timp, ambalajul trebuie să fie complet sigilat.
  • Dacă frigiderul are nevoie de o dezghețare, atunci morcovii sunt plasați în acest moment într-un loc rece.
  • Uneori se întâmplă ca produsele sau semifabricate prea mult. În acest caz, se recomandă să lipiți un autocolant pe o pungă, conform căruia puteți înțelege când legumul a fost pus pe depozitare.
  • Puneți morcovi departe de alte produse, nu-l amestecați cu alimente finisate. Mai ales periculos dacă merele sunt în apropiere. Acestea vor provoca daune rapide la rădăcină.
  • Dacă doriți să salvați morcovii un pic mai mult, merită să alegeți o varietate. Pentru un marcaj lung, eșantioanele medii sunt potrivite, precum și cele care au o formă lungă. Rădăcinile scurte sunt stocate mai rău.
  • Alegerea optimă va fi complet morcovi. Dacă legumele nu are loc, el se va deteriora în curând.

  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: