Vinograd Avatar

  • Autori: IFG (Genetica Internațională de Fructe), California, SUA
  • Scop: Masa
  • Boabe de culori: negru
  • Cu oase: Nu
  • Timpul de maturare (filtru): in medie
  • Numele sinonime: IFG Six, Sweet Sapphire, Luna Drops
  • Greutate Bunchy, G: 1080
  • Tipul de flori: Oboy
  • Hibrid: Nu
  • A apărut când a trecut: BEITA MOUNI X C22-121

Vedeți toate caracteristicile

Avatar – unul dintre cele mai recente produse noi printre aduse din soiurile de struguri de creștere în străinătate. Grădinarii și strugurii profesioniști se referă încă la el cu o fracțiune de neîncredere și nu se grăbesc să dobândească puieții relativ note. Dar datorită formei originale și gustului excepțional al fructelor sale de padure, soiul dobândește treptat popularitate în diferite regiuni. În unele țări, el este cunoscut sub numele romantic al „picăturilor de lună” și „Sweet Sapphire”.

Istoria eliminării

O varietate de grupuri de struguri Kishmishyany numit Avatar au fost derivate ca urmare a cercetării de reproducere de către compania americană de graț de la Bakersfield, California. A apărut datorită participării laboratorului de genetică internațională de fructe, care este sporită prin îmbunătățirea și îndepărtarea noilor soiuri de culturi de fructe. Avatarul a fost eliminat ca urmare a trecerii lui Beita Mouni și C22-121. Primele rezultate reușite ale lucrării pe un nou soi au fost înregistrate în 2006.

Distribuția geografică

Crește în America de Nord și America de Sud, Africa, Europa și Asia, se simte confortabil în Coreea de Sud. Ocazional se întâlnește în Rusia.

Descriere

Numele original dat acestui struguri de mese – IFG șase.

Timpul de maturare

Soiul se referă la timpul mediu de maturare. În ceea ce privește patria lor (California), se potrivește complet la sfârșitul verii – începutul toamnei.

În condițiile regiunilor sudice ale Rusiei, aceasta arată bine calitățile sale varietale pentru specialiștii în lucrul cu stimulente de creștere (acid gibbersellinic), în plus, acestea joacă rolul condițiilor de creștere și a caracteristicilor climatice.

Brozdi

Fructe de padure sunt asamblate pe o creastă puternică puternică într-o grămadă de formă conică, care nu este prea liberă de cântărire în medie 1080 g la o lungime de 29-31 cm și lățimea de 16-29 cm. De-a lungul îmbătrânirii, nu necesită slăbirea suplimentară.

Citește mai mult  Sărbătoarea de mândrie de tomate

Boabe

Avatar se distinge printr-o formă neobișnuită de fructe de padure cu un miros caracteristic la sfârșit. Culoarea fructului albastru închis dens, aproape negru, coaja este foarte densă, conține o cantitate mare de Tanina. Boabe sunt mari, cu o carne clară transparentă, nu conține oase, concepute pentru consum în formă proaspătă. Lungimea medie a boabelor mature în ciorchini de 41-50 mm cu un diametru de 18-20 mm, greutate – 10 g.

Gust

Fructele sunt foarte dulci, suculente, au un gust blând, răcoritor, armonios. Sugaroscopia – 19,4%, aciditatea 3.88 gr / dm. Unii susțin că forma neobișnuită de fructe de padure le dă un parfum extraordinar, „cosmic”.

Randament

Randamentul soiului din California este medie, în Rusia, depinde de regiune.

Selectarea materialului de plantare

Grădinarii cu experiență recomandă noilor veniți să ia butași și răsaduri pentru cei care le-au făcut din vița de vie și sunt implicați în producția unui astfel de material profesional.

Cherenci

Puteți evalua calitatea care taie o cantitate mică de coajă. La creșterea unui tufiș de la o tăiere și respectarea regulilor de agrotehnologie, rata de supraviețuire este de aproximativ 90%, plantele de înaltă calitate sunt practic garantate. Există abilitatea de a controla dezvoltarea strugurilor în toate etapele.

Mai multe detalii

Puieți

În conformitate cu respectarea regulilor de agrotehnologie, rata de supraviețuire este de aproximativ 100%. Puieții trebuie să fie sănătoși. Acordați atenție absenței siguranțelor, creșterii și alte semne de boli.

Mai multe detalii

Caracteristicile cultivării

Aterizare

În regiunile nordice și în regiunile cu soluri fertile, este recomandată o schemă largă de aterizare cu o distribuție de 8-9 metri pătrați de sol pe 1 bucșă. Varietatea va fi deosebit de interesantă pentru struguri cu abilități suficiente pentru a lucra cu stimulente de creștere.

Avatar – grefate, frică și centrală. De la o scăpare a celui de-al treilea al patrulea tricot, principala grămadă a celui de-al doilea cluster este deja mai puțin de înaltă calitate. Se manifestă bine pe formarea arcuită. Se recomandă utilizarea rezistentă la nivel greu.

Aterizare

Pentru 3 ani, vița de viță de vie dă o recoltă de semnal, este necesar să se țină seama de setul de factori – de la tipul de sol de pe complotul la plantele din apropiere.Cel mai bun moment pentru a ateriza cele mai multe soiuri – toamna, iar în regiunile reci, pregătirile pentru aterizarea încep în luna august. Puii sunt transferați la sol la sfârșitul lunii septembrie sau în 1 decadă din octombrie. Pentru aterizarea de toamnă, numai plantele cu viță de vie ridicol sunt potrivite, cu un sistem rădăcină dezvoltat și cu 8-10 ochi.Sfaturile pentru începători vor ajuta să dau seama de schemele optime pentru localizarea răsadurilor și butașilor, precum și în alte subtilități ale acestui proces.

Citește mai mult  Totul despre morcovi în granule

Mai multe detalii

Tipul solului

Struguri cultivate pe nisip, pământ negru și soluri de argilă. Pentru fiecare dintre opțiunile pentru compoziția solului, procesul de pregătire va diferi considerabil.

Mai multe detalii

Plantarea puieților vegetative

Regulile de bază sunt aceleași pentru răsadurile ciudate și legume. Răsadurile de apeluri de legume obținute de o seră.

Mai multe detalii

Aterizarea Cherenkov

Butași – procese fără propriul sistem de rădăcini. Ele sunt întotdeauna înrădăcinate în toamnă. Procedura începe după ce frunzele vor fi.

Mai multe detalii

Plante-vecine

Următoarele plante au un struguri favorabil de struguri: Swerat, castraveți, căpșuni, ceapă și usturoi, trandafiri, grade timpurii de varză albă și verdeață.

Mai multe detalii

Polenizare

Tipul de flori din soiul Avatar – Obroat. Polenizarea tufișurilor naturale, bune, încrucișate, nu necesită o prelucrare suplimentară.

TRANGMING

Îndepărtarea medie este preferabilă, dar și pentru tăieturi scurte sunt formate granițe bune. Principalul lucru este că scăparea fructelor este standard, 10-12 mm.

Udare

Prea frecventă grad de udare nu necesită, în medie, o udare abundentă o dată pe lună.

În plus, avatarul este de a turna în fața înfloririi și cu câteva zile înainte de vopsirea fructului. Trecerea viței de vie este plină de rădăcini de armare și înghețarea lor în timpul iernii.

Scheme de udare

Astfel încât fructele de padure sunt mari și suculente, este necesar să se organizeze o udare și hrănire completă. Toate standardele trebuie să fie ajustate la condițiile meteorologice și la viteza de evaporare a fluidului.

Proaspăt iris

Cu o schemă frecventă de udare, hidratarea se recomandă o dată la două săptămâni (adică de două ori pe lună în timpul înfloririi și apariția fructelor de padure) atât de mult încât terenul este impregnat cu 50 cm adânc în plantă, astfel încât planta să nu Treceți la rădăcinile de suprafață (dewn). Această sumă poate fi redusă dacă paiele este mulcirea.

Mai multe detalii

Rare poloneză

Cu o schemă rară de udare, alegerea vârstei și a timpului de maturare a strugurilor, puteți utiliza standardele prezentate în tabel într-un alt articol.

Citește mai mult  Excursii pe căpșuni: semne și tratament

Mai multe detalii

Subordonat

Se crede că utilizarea Gibbellin stimulează formarea unei forme și a unei culori specifice de fructe de padure. Deși această declarație este controversată, grădinarii continuă să hrănească instalația prin acest mijloc. Dar, în general, planta nu iau o hrănire complexă prea frecventă.

Rezistența la îngheț și nevoia de adăpost

Rezistența la îngheț scăzută. La creșterea în regiunile cu ierni reci, este necesar un adăpost de înaltă calitate. Vinul trebuie îndepărtat cu grijă de suporturi, pentru a pune compact pe sol și, presărirea încărcăturii, acoperiți bine dulceața sau alt material adecvat. După ce a scăzut din zăpadă, puteți acoperi în plus vița și cu un capac de zăpadă.

Boli și dăunători

Varietate la nivel mediu la boli și dăunători. Tratamente preventive necesare din OIDIUM, mucegai, putregai albi. De asemenea, suferă de o excursie de la înfrângere. Ca mijloc de prelucrare, puteți aplica medicamente complexe sau o soluție de cupru.

Prezentare generală a tuturor bolilor și dăunătorilor

Dacă strugurii sunt expuși la orice boală sau insectă, se reflectă întotdeauna în aspectul său. Poate suferi ambele părți separate ale plantei și întreaga cultură ca întreg.Rinicile de struguri sunt, de obicei, cele mai multe dintre toate suferă de paraziți de frunze.Berries daune apar în principal în prezența bolilor fungice. Frunzele sunt întotdeauna afectate într-o măsură mai mare, multe boli sunt imediat recunoscute de ei.

Mai multe detalii

> „>

Mildu >>

Cea mai importantă caracteristică a bolii este prezența unui val pufos alb în partea inferioară a plăcii de coli.

Mai multe detalii

> „>

OIDIUM >>

Simptomele bolii se manifestă din partea superioară a foii – apar pete galbene, cu o floare gri-cenușă, chiar și cu o nuanță albicioasă.

Mai multe detalii

> „>

Gnil gnil >>

Principalele semne de putregai gri: aspectul pe frunzele și fructele de padure de pete maro și placă gri, apariția divorțurilor maro și pulverizarea gri pe viță de vie.

Mai multe detalii

> „>

Antraznoză >>

Pe frunze există dulapuri maro cu carcasă de culoare închisă. De-a lungul timpului, datorită faptului că țesăturile plantei mor, găurile apar pe frunze.

Mai multe detalii

Depozitare

Avatar transferă perfect transportul și depozitarea pe termen lung în camerele de refrigerare. Profesioniștii îl caracterizează ca o marfă excelentă.

Evaluează articolul
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: