Cum să cumpărați o cabină de duș simplă fără regret

O cabină de duș fără funcție de masaj nu trebuie să fie mai ieftină decât o cabină similară cu jeturi integrate. Puteți cumpăra o cabină de duș simplă, fără funcții de înaltă tehnologie, pentru 10 sau 100 de mii de Leu. Care este prețul și cât de mult puteți plăti pentru un model foarte bun??

Cei mai importanți producători de cabine de duș se concentrează pe calitatea materialelor din care sunt confecționați pereții și tava de duș, pe designul robinetului și al capului de duș, precum și pe acoperiri care resping apa și murdăria. Acest lucru face ca prezența sau absența jeturilor să fie un aspect secundar care are un impact redus asupra prețului final.

Ce influențează prețul??

Tavă, pereți, uși. Materialele folosite pentru pereți și tava, adâncimea și dimensiunile acesteia; tipul de profil, elementele de finisare și decorative; dimensiunea cabinei ( cu cât dimensiunile sunt mai mari, cu atât se folosesc mai multe materii prime ) prezența unui scaun și a unui acoperiș− toate acestea determină prețul cabinei de duș. În plus, cabinele de la un nivel de preț mai ridicat sunt echipate cu ventilație, senzori de temperatură, iluminare și chiar radio.

Citește mai mult  Chris Hegeman și Johan de Groot în căutarea designului perfect

Un cap de duș cu efect de ploaie suplimentar, un robinet mixer cu termostat – orice opțiune suplimentară crește costul cabinei de duș.

În imagine: cabină de duș Start! 80 de Jacuzzi. Urbinati Carlo design.

Robinetul. Modele cu ( cabină de duș fixă și/sau manuală ) și robinet mixer integrat Puteți alege fie un cap de duș termostatic, fie unul tradițional, precum și un cap de duș cu efect de ploaie.

Designer. Chiar și un model mic și simplu ca design de la un designer celebru se poate dovedi de câteva ori mai scump decât o cabină de calitate la fel de bună și cu dimensiuni mult mai impresionante.

De la 10.000 la 20.000 de Leu.

Modele necomplicate. Cele mai ieftine dușuri vin în România din China. Prețul de pornire pentru un model simplu, fără acoperiș, cu pereți subțiri din sticlă și un gol de mică adâncime sub podea 10000 de Leu. Caracteristicile distinctive ale unor astfel de produse: profiluri subțiri, mecanisme de scurtă durată, aspect neremarcabil, dimensiuni mici. Cu toate acestea, în acest segment de preț există, de asemenea, modele de calitate mai mult sau mai puțin bună. Trebuie să le căutați în "rândurile inferioare" Cabina de baie vine la rând cu companii serioase din Polonia, China, Republica Cehă, Slovenia, Germania și Coreea de Sud.

De la 20 000 la 30 000 de Leu.

Pereții din stiren și profilele din plastic costă mai puțin decât sticla călită și oțelul cromat sau aluminiul anodizat.

În imagine: cabină de duș QCCN-G de Gustavsberg.

Produse mai bune. În această categorie de preț există cabine, care în exterior nu diferă prea mult de modelele menționate mai sus. Principalul lor avantaj este în ceea ce privește calitatea producției. Panourile de sticlă sunt mai groase; profilele care țin ecranele și ușile sunt mai sigure; șinele și balamalele sunt făcute astfel încât ușile să se deschidă ușor, iar când sunt închise să se lipească ferm de caroserie. De asemenea, este disponibil și cu un ( duș deasupra capului ) duș cu ploaie. alegerea culorilor și a finisajelor este mai largă, dimensiunea cabinelor este mai mare, au acoperiș, rafturi, oglinzi încorporate și alte elemente "confortabile".. opțiuni.

Citește mai mult  5 sfaturi de planificare a băii de la Villeroy & Boch

De la 30 000 la 50 000 de Leu.

De înaltă calitate, multe opțiuni. Tăvile din aceste modele pot fi realizate nu numai din acrilic și oțel emailat, ci și din ceramică sau piatră artificială. pereți și uși Sticlă groasă și călită, uneori cu un strat care respinge murdăria. Veți găsi multe modele în acest segment de preț cu comenzi electronice, ventilator încorporat, radio, aromaterapie și iluminare. Puteți alege o cabină de duș spațioasă, cu un design remarcabil sau neconvențional.

De la 50 000 la 150 000 de Leu.

Formele și construcția sunt originale. Cele mai multe "dușuri de designer" merg pentru mai puțin de cincizeci de mii de euro produse. De exemplu, cabina de duș poate arăta ca o spirală ( privită de sus ) sau poate avea două cabine de duș «uscat", unde să se schimbe, și "umed", care are un duș. Pentru finisaje se folosesc adesea materiale neconvenționale lemn, oțel inoxidabil, piatră naturală. Dar modelul nu trebuie să fie neapărat original și strălucitor. Poate fi la fel de simplu ca un produs perfect conceput și fabricat din materiale de înaltă calitate. Acesta nu va fi garantat pentru un an sau doi, ci pentru zece ani întregi. Aveți modele din.. Hueppe ( Germania ), IDO ( Finlanda );, Inda, Lineatre, Jacuzzi ( Italia ) etc.

Costul unei cabine pentru 100 de mii și mai mult poate fi distins de un design original și poate arăta ca o structură minimalistă perfect executată, realizată din materiale de înaltă calitate.

Alegerea cabinelor de duș

Citește mai mult  Capacul de toaletă
Cabină de duș Chiocciola DOC210 din colecția Chiocciola de la Agape Cabină de duș Acrux Atelier 06 din colecția Acrux Atelier de la Samo Cabina de duș Bamboo de la marca Flaminia
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: