Dirijatorul este

Robinetul este, de obicei, echipat cu un deviator.

Deviator – un dispozitiv care este de obicei inclus cu mixerele. Deviatorul este un întrerupător care face ca apa să curgă într-o conductă sau alta.

Cele mai frecvente sunt două tipuri de deviatoare.

  • Primul este utilizat în cazul cunoscutelor mixere de duș. Acesta este comutatorul de pe corpul aparatului. Îl folosim pentru a direcționa apa în duș sau în gura de scurgere. Este un buton ( îl apeși sau îl tragi în sus ) sau un comutator cu pârghie ( în acest caz, se rotește pur și simplu ).
  • Al doilea tip este folosit în bucătărie. Se instalează deviere pentru mașinile de spălat vase. Aproape toate aceste unități au o supapă integrată, dar este recomandabil să închideți apa atunci când mașina nu este utilizată. Pentru asta există un deviator. Este montat pe ( uneori fierbinte ) furtunul de intrare a apei calde ) la robinet. Mixerul poate fi pe două sau trei poziții. În primul caz, apa curge fie în mixer, fie în mașina de spălat vase. Cel de-al doilea adaugă un al treilea mod, în care apa este furnizată în ambele direcții.

Divertisorul este o altă aplicație a deviatorului- în combinație cu filtre de trecere, care pot fi conectate la rețeaua de alimentare cu apă sau pot fi instalate direct la robinet. În acest caz, acest dispozitiv vă permite să treceți de la apă brută la apă tratată.

Citește mai mult  De unde să cumpărați accesorii și mobilier de baie la modă?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: