Toaletă turcească Genoa Bowl

Toaleta ghemuită.

Vasul de toaletă ( Genoa Bowl ) vas de toaletă turcesc: Această instalație sanitară nu este o toaletă tradițională, ci una ghemuită. Această metodă este considerată mai igienică.

Vasul Genoa este așezat direct în podea, cu platforme speciale pe părțile laterale pe care se pot pune picioarele. Sistemul de evacuare poate fi fie continuu ( apa curge constant într-un torent slab ) fie forțat

Toaletele "turcești" își trag numele de la popularitatea lor în Turcia. În casele și apartamentele private există toalete convenționale, "europene" mult mai comune, dar "turcești" pot fi încă văzute în toaletele publice. În plus, multe toalete de-a lungul autostrăzilor din Franța, Elveția, Italia, Balcani și, bineînțeles, întreaga zonă a fostei URSS sunt echipate cu toalete turcești.

În India, astfel de toalete sunt încă obișnuite și sunt numite toalete Jodhpur, după numele orașului în care au fost folosite pentru prima dată. Există o mulțime de astfel de obiecte sanitare în alte țări din Orientul Mijlociu și în zonele rurale din Italia și Grecia.

Există o altă variantă a acestui tip de aparat sanitar, cunoscută sub numele de vas de toaletă "japonez". ( Nu este doar în Japonia, ci și în Coreea. ) Se deosebesc de omologii lor "turcești" prin forma lor mai alungită și, de obicei, nu au un suport pentru picioare. Dar în casele private și în toaletele publice la modă, papucii speciali sunt adesea lăsați în fața toaletei. În Japonia, zona de toaletă este considerată "murdară" ( nu în sensul de igienă, ci spiritual ) ca și strada. Papucii ajută să nu se "murdărească".

Citește mai mult  7 Proiecte de baie într-un apartament cu două sau trei camere din seria P-44T
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: