6 întrebări de instalare a toaletei

Baia este atractivă dacă spălătorul de apă și prizele sunt ascunse în perete. Mulți oameni își fac griji cu privire la partea non-tehnică a acestei abordări. Ați avut vreodată astfel de îndoieli??

1. Ce este un WC cu instalație?

Se vede doar robinetul de spălare și vasul de WC. Toate conexiunile rămân ascunse în peretele fals, datorită sistemului special de fixare a WC-ului și a conexiunii acestuia la sistemele de alimentare cu apă și de canalizare.

Distanța minimă dintre podea și peretele de finisare este de 17-18 cm, plus grosimea stratului de finisare. În total, o instalație de WC de perete ocupă aproximativ 20 cm din spațiul dvs. sanitar.

În imagine: Sistemul de instalații sanitare Ifo RP05010101000.

2. Care sunt avantajele unui sistem de instalare a pereților??

Estetic plăcut, igienic, practic. WC-ul poate fi poziționat oriunde în cameră, iar instalarea unui vas de WC economisește adesea spațiu. Toate țevile și supapele sunt ascunse în spatele unui perete fals, astfel încât camera este mai ușor de curățat și de menținut curată. Podeaua din cameră își păstrează modelul atunci când este placată cu gresie.Multe modele economisesc apă. Iar dacă instalați un kit de izolare fonică, veți scăpa de zgomotul produs de apa curgătoare.

Citește mai mult  Asamblarea cabinei de duș componentă cu componentă: 6 posibilități

Înălțimea WC-ului cu un rezervor de instalare poate fi selectată în mod liber, în special pentru persoanele cu înălțime neobișnuită.

3. Ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine??

Sistemele de instalare WC de pre-hidroizolație sunt fiabile. Atunci când instalarea WC-ului cu instalația de pre-muros și lucrările de finisare sunt finalizate, producătorii conștiincioși oferă o garanție de până la 10 ani. Recenzile despre toaleta cu un sistem de instalare spun că ruperea sistemului apare foarte rar. Și dacă ceva în sistem se rupe, atunci placa de spălare este îndepărtată și problema este reparată prin fereastra de inspecție.

Sunt de preferat conectorii solizi. Bineînțeles, dacă ceva nu merge bine cu instalațiile sanitare sau cu alimentarea cu apă, nu vă puteți lipsi de un pic de muncă suplimentară. De aceea, este mai bine să folosiți conexiuni nedetașabile sunt mai sigure. Pentru instalațiile sanitare este vorba de țevi și fitinguri din polietilenă, metoda de conectare- sudură cap la cap sau cu prize de sudură electrice. Pentru sistemele de alimentare cu apă se utilizează plastic metalic sau oțel inoxidabil cu conectori de presare.

4. Ce trebuie să cumpărați pentru a instala un WC cu instalație de pre-perete?

Pentru a evita consecințele loviturilor de ciocan de apă, Un reductor de presiune este instalat la intrarea de alimentare cu apă în apartament pentru a reduce presiunea. Într-o situație de urgență, previne o creștere de urgență a presiunii în conductele din apartament.

  • Vas WC și capac. De asemenea, acestea sunt adesea vândute separat. Bolurile sunt disponibile ca WC-uri suspendate sau montate pe podea. Verificați dacă este prevăzut cu elemente de fixare și adaptor pentru cotul de culoare.
  • Rezervorul de deșeuri ( dacă nu este furnizat ) și placa de spălare. În mod tradițional, se vinde separat.
  • Garnituri de izolare fonică. necesare dacă doriți să faceți o izolare fonică suplimentară.
  • Sistemul de instalare. Acesta poate fi cadru sau bloc. Sistemul de ramă este conceput pentru pereți despărțitori din gips-carton, beton celular.. Greutatea construcției este pe podea, foarte rar pe perete. Designul blocului este proiectat pentru pereți masivi, care suportă întreaga sarcină.
  • Sistemul de instalare a WC-ului negru TECElux de la TECE
  • Componenta de instalare 111.385.00.5 de la Geberit
  • Sistemul de instalare 38713 000 de la Grohe
  • Sistem de instalare 506902310 de Roca
Citește mai mult  Canalele de scurgere: canale și canale de scurgere

Sistem de instalare pentru terminalul de WC TECElux black de la TECE.

5. Greutatea pe care o poate susține sistemul?

WC-ul cu sistem de instalare poate susține până la 400 kg. Majoritatea producătorilor garantează că o toaletă suspendată poate rezista la această greutate dacă este instalată corect.

6. Cât costă spălarea unui WC cu instalație de pre-muros?

Alegerea unui sistem de instalare

Sistem de instalații sanitare Roca 5A2640C00 din colecția Silver/Silver Shadow/Silver Crown Ido sistem de instalare pentru pereți 6604500001 Sistemul de instalații sanitare Pillar 2 de la Agape

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: