Cersaie 2013

Cea mai mare vitrină din Italia pentru plăci ceramice, mobilier și accesorii pentru baie va avea loc la Bologna în perioada 23-27 septembrie.

Cersaie se desfășoară pentru a 31-a oară la Centrul Expozițional din Bologna. Pe o suprafață de expoziție de 176.000 mp, colecția IL Cavalletto a fost prezentată la Cersaie 2013. Peste 9.000 de expozanți, dintre care două treimi sunt mărci italiene. Producători de top își vor prezenta noile colecții și inovațiile tehnologice. Totul, de la mobilier la corpuri de iluminat, de la gresie și faianță la mozaicuri, de la iluminat la decorațiuni, este aici. Secțiuni separate vor fi dedicate bucătăriilor și șemineelor.

Ateliere de lucru, conferințe, seminarii și mese rotunde cu arhitecți, designeri și ambasadori de marcă. Printre acestea se numără și evenimentul cu titlul intrigant "Viitorul ceramicii: de la poezie la science-fiction", Dialoguri despre arhitectura feminină, o discuție cu designerul OraÏto ( OraÏto ) premiul pentru cel mai bun design de showroom, etc. Un alt eveniment interesant Confindustria Ceramica și ADI ( Asociația italiană de design industrial OraÏto ) o retrospectivă a băilor din 1998 până în 2012.

În imagine: colecția IL Cavalletto de ArtCeram.

În imagine: colecția TEX de la Mutina.

În imagine: Degrade de Simas.

Citește mai mult  Configuratorul online GROHEBestMatch™ actualizat
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: