Căzi de baie din compozit de Jacob Delafon

Noua colecție de căzi Jacob Delafon Elite combină fragilitatea exterioară cu soliditatea interioară.

Căzile Elite create de Jacob Delafon par lipsite de greutate și chiar fragile, dar sunt de fapt foarte solide și fiabile. Acestea sunt realizate din materialul inovator Flight, ușor de instalat și ușor de întreținut zilnic. Tehnologia patentată Flight- dezvoltată de Jacob Delafon este un material compozit plasat între două straturi de folie acrilică turnată. căzile de baie fabricate din acest material arată mai ușor și mai elegant decât cele din fontă, dar sunt mai durabile decât modelele din acrilic. De asemenea, pereții căzilor Elite sunt întăriți cu material compozit, datorită căruia pot suporta o greutate de până la 800 kg și nu au nevoie de un cadru de susținere suplimentar. Acoperirea specială antibacteriană cu ioni de argint activi, BioCote, acoperă suprafața interioară a căzii și reduce răspândirea germenilor cu 99,9%.

Căzile de baie Jacob Delafon Elite sunt prevăzute cu picioare de susținere Quick Clip, ceea ce le face foarte ușor de instalat. Accesorii conexe din colecția Elite- o pernă mobilă sub cap, un raft din stejar masiv care poate fi folosit ca suport pentru o carte sau un pahar de vin. În plus, ecranul frontal este disponibil în mai multe culori diferite, permițându-vă să vă personalizați baia Elite pentru orice interior.

Citește mai mult  Minimalismul aerisit al Burgbad
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: