Cum s─â ├«ncorpora╚Ťi mixerul ├«n perete: 11 r─âspunsuri la ├«ntreb─ârile clien╚Ťilor dvs

Care sunt caracteristicile speciale ale mixerului de încastrat? Cum se potrivește? Cât costă?? Se poate rupe?? Răspunsurile noastre la aceste și alte întrebări.

Ce este un mixer montat la culoare

Ce ├«l face diferit?? Aparatele tradi╚Ťionale au intr─ârile de ap─â ╚Öi comenzile ├«n interiorul mixerului. La modelele ascunse, chiuveta mic─â este separat─â de gura de scurgere. robinetele cu mixer sunt instalate ├«n timpul fazei de instalare ├«nainte de perete, mixerul ├«n sine este montat ├«n perete. Sunt vizibile doar capacul metalic ╚Öi maneta de comand─â.

Care sunt varia╚Ťiile? Fiecare produc─âtor are propriul s─âu kit de instalare de pre-perete, dar putem distinge dou─â tipuri ├«n general.

  • Mecanisme ├«ncastrate. Un cadru metalic turnat dintr-o singur─â bucat─â, cu g─âuri pentru racordarea apei calde ╚Öi reci ╚Öi elemente de fixare. Singura parte demontabil─â a acestui mixer este cea ├«ncastrat─â cartu╚Öul.
  • Cutii de instalare pre-muros. Mixerele sunt universal ascunse ╚Öi sunt disponibile ├«n dou─â versiuni: ( cu o singur─â ie╚Öire pentru capul de du╚Ö sau pentru gura de du╚Ö pe un furtun flexibil ) ╚Öi unit─â╚Ťile de baie-du╚Ö ( cu dou─â ie╚Öiri pentru capul de du╚Ö ╚Öi pentru gura de scurgere ).

Montarea mecanismului intern al mixerului:
1 ) conectare la robinet: apă rece-dreapta, apă caldă-stânga;
2 ) adâncimea de instalare 45-75mm.

Cump─ârarea mixerului

De unde s─â ├«ncepem? ├Änainte de a instala robinetul mixer, ╚Ťevile trebuie cur─â╚Ťate temeinic. Cur─â╚Ťarea suprafe╚Ťelor interne ale ╚Ťevilor reduce considerabil riscul de rupere ╚Öi de func╚Ťionare defectuoas─â a sistemului.

Cite╚Öte mai mult  8 sfaturi pentru alegerea, cump─ârarea ╚Öi utilizarea accesoriilor de baie

Unde se instaleaz─â? Distan╚Ťa recomandat─â de la mixerul de bazin la chiuvet─â: 180-220 mm. Marca╚Ťi pozi╚Ťia de instalare cu ajutorul ╚Öablonului furnizat.

Cum de a face o gaur─â ├«n perete? Ad├óncimea de instalare p├ón─â la suprafa╚Ťa preg─âtit─â a peretelui nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â suprafa╚Ťa ╚Öablonului de asamblare.

Cum s─â instala╚Ťi corect robinetul? Cu ajutorul unui nivel cu bul─â de aer, alinia╚Ťi corpul ascuns al mixerului pe orizontal─â, vertical─â ╚Öi paralel cu suprafa╚Ťa peretelui. Mixerul se fixeaz─â apoi cu ╚Öuruburi autofiletante ╚Öi se conecteaz─â la conducte: ap─â rece ( marcaj albastru pe corp )- ( ro╚Öu )- marcaj pe partea dreapt─â de jos.

Cum s─â verifica╚Ťi dac─â exist─â scurgeri? Asigura╚Ťi-v─â c─â sp─âla╚Ťi din nou ╚Ťevile, porni╚Ťi mixerul ╚Öi asigura╚Ťi-v─â c─â nu exist─â scurgeri. Odat─â instalat, mecanismul ├«mpreun─â cu ╚Ťevile vor fi imprimate ├«n perete, iar cea mai mic─â scurgere poate duce la mari probleme.

Cum se face impermeabilizare? Toate ├«mbin─ârile din jurul mecanismului intern pe un perete deja placat cu gresie trebuie s─â fie sigilate cu un material de etan╚Öare cu silicon. Numai atunci pute╚Ťi finaliza instalarea mixerului, instal├ónd p─âr╚Ťile exterioare: gura de scurgere, maneta de comand─â ╚Öi prizele care acoper─â baza mixerului.

1 ) mecanism de robinet pentru instalare ascuns─â;
2 ) singura parte demontabilă a mixerului este cartușul ceramic

Repararea robine╚Ťilor Newform

Ce trebuie s─â face╚Ťi dac─â robinetul este spart? Singura component─â a robinetului care poate fi demontat─â este cartu╚Öul. Pentru a schimba senzorul, este suficient s─â ├«ndep─ârta╚Ťi capacul de etan╚Öare de pe maneta inferioar─â, s─â scoate╚Ťi capacul domului, s─â de╚Öuruba╚Ťi cartu╚Öul capului de du╚Ö ╚Öi s─â introduce╚Ťi unul nou. Finisajul peretelui nu va fi afectat.

Cite╚Öte mai mult  Cum de a configura o camer─â de du╚Ö: op╚Ťiunile sunt posibile

Robinet Newform 60431.

Robinetul mixer ZIN634 de la Zucchetti.

Mixer AY200 / AY201 de Antonio Lupi.

Robinetul de perete J-One din fabric─â Newform.

11042000 / 11043000 Axor Tapware.

Robinet 2230 din fabric─â Newform.

Alegerea celor mai bune robinete

Mixer Kelston K-13490-4-2BZ de la Kohler K-11000-BU din colec╚Ťia Bol de la Kohler Robinetul mixer BLANCO SEDA de la Blanco
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: