Ecranele pentru cadă și duș

Cum să protejezi baia de stropi de apă în duș?? Există mai multe tipuri de fitinguri: paravane de duș, uși și ecrane. Ce ecran să alegeți??

Perdele și ecrane pentru baie

Jaluzele venețiene
disconfortul este inevitabil atunci când se utilizează o perdea. Motivul pentru acest lucru este reprezentat de legile fizicii, în special de legea lui Bernoulli. În consecință, cu cât viteza este mai mare, cu atât mai mică este presiunea într-un flux de lichid sau de gaz. Acest lucru are ca rezultat o diferență de presiune: cu cât presiunea de curgere a capului de duș este mai mare, cu atât fluxul de aer "se învârte" și cu atât mai mult perdeaua de duș aderă la corpul dumneavoastră.

Mai puțin confort. Foarte răspândite sunt perdelele din polietilenă și țesături care sunt fixate deasupra căzii pe o bară metalică. Este cea mai ieftină, dar în nici un caz cea mai convenabilă modalitate de a menține camera curată de stropi de apă. Nu trebuie uitat că perdelele de duș sunt de scurtă durată, se murdăresc rapid și aderă la corpul gol.

Un paravan de duș într-o baie este un mijloc de decorare a spațiului la fel de mult ca și perdelele dintr-o cameră de zi. Tu decizi: luminos sau neutru?

  • Coloana de duș 3402 Royale de la Herbeau
  • Cada de baie Fontana FN135 de la fabrica Flaminia, proiectată de Cappellini Giulio
  • Contor de duș Cristal 096 de la Lineatre
  • Perete de duș 34948 de Keuco

Contorul de duș 3402 Royale de la fabrica Herbeau.

Citește mai mult  Robinete pentru cadă și duș

Perdele de duș rigide

Ecranele de sticlă și de plastic pentru căzi de baie devin foarte populare în zilele noastre. Ele sunt mult mai convenabile de utilizat decât perdelele moi. Acestea sunt mai etanșe, mai estetice și nu se lipesc de corp.

Rafturile de duș înalte pot fi fie rafturi de duș cu cadru, fie rafturi de duș fără cadru. Primele sunt mai subțiri decât cele din urmă.

Sunt disponibile și modele combinate Perdeaua de duș este fixată doar parțial pe cadru. Pentru a evita scurgerile de apă, puteți etanșa îmbinările dintre ecran și perete sau cadă cu silicon de etanșare.

Spre deosebire de un ecran cu profil fix, ecranul fix este mobil: îl puteți "deschide" ca pe o ușă.

Ce ecran să alegeți? De regulă, în proiectele noastre comandăm cabine de duș de tip constructiv, ceea ce ne permite să le dăm o varietate de forme, inclusiv non-rectangulare, în timp ce ușa poate fi articulată sau glisantă, în funcție de dimensiune, folosind sticlă cu un model sablat, similar cu modelul de pe gresie sau cu modele tematice concepute individual.

Ce ecran să alegeți? De regulă, în proiectele noastre facem dușuri în versiunea de construcție care vă permite să le dați o varietate de forme, inclusiv non-rectangulare, iar ușa este comandată în funcție de dimensiune, cu balamale sau coupe, folosind sticla cu model sablat, repetând modelul de gresie sau tematice, realizate individual.

Ascundeți

Scuturi pe cadă

Acoperire parțială. Ecranul înconjoară doar o parte din cadă, de unde și numele. Potrivit pentru cei care folosesc cada cu grijă, fără a stropi prea multă apă, și pentru cei care nu suportă spațiile închise. Pereții de duș sunt de cele mai multe ori profilate doar pe două laturi care sunt atașate la perete și la cadă.

Citește mai mult  Cum de a alege un cap de duș

Există, de asemenea, versiuni mai complexe ale ecranului de cadă care constau din mai multe părți. Le puteți utiliza pentru a vă separa cada, de exemplu, la capătul deschis și parțial în lateral.

Ecranele de baie pentru căzile de baie curbate trebuie să fie achiziționate de la același producător ca și cada în sine.

Ecrane pentru cadă de baie

Din perete în perete. În cazul în care cada de baie este complet lipită de perete pe trei laturi, este logic să instalați un ecran de duș de la perete la perete, care să acopere întreaga lungime a căzii de baie. acesta din urmă, în acest fel, se transformă într-un fel de cabină de duș.

Ecranul are uși, ceea ce este obligatoriu Una sau mai multe, cu balamale sau glisante. Acesta poate fi de fapt în trei secțiuni, fiecare dintre ele fiind o ușă glisantă. Ecranul poate fi la fel de înalt ca tavanul, dar cel mai adesea se lasă un spațiu de ventilație între ele.

Ecranul transformă cada de baie într-o cabină de duș.

Ecranele ecranului de cadă sunt realizate din sticlă de siguranță, iar părțile sale metalice sunt în culorile robinetelor și accesoriilor principalelor mărci.

În fotografie: paravan de cadă XXL de la Sprinz.

Ecran pentru cadă de baie

Crease. Ecranele pliabile sunt foarte convenabile în cazul în care baia are o configurație non-standard. Acestea sunt alcătuite din ( unul până la cinci ) panouri montate pe balamale. Acesta poate fi pliat și extins cu ușurință. În funcție de numărul și dimensiunea secțiunilor, ecranul poate acoperi întreaga cadă sau doar o parte a acesteia. Principalul dezavantaj al acestui proiect este Defectuos, deoarece cea mai mare parte a presiunii este aplicată pe balamalele fixate pe perete.

Citește mai mult  Căzi de baie: materiale, forme, stiluri

designul cabinei de duș

Măsurați de șapte ori. La montarea paravane de duș rigide, este important să se respecte următoarele măsuri de precauție. Pereții plane sunt deseori neuniformi și chiar și o ușoară nealiniere va determina deformarea semnificativă a panourilor. Deci, cel mai bine este să alegeți un model cu balamale reglabile sau montanți speciali.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: