22 canapele Chesterfield

Chesterfield – o canapea cu pretenții de lux. Și totuși, este o piesă de mobilier foarte versatilă. Ce Chestersters sunt făcute astăzi?

Canapeaua Chesterfield este la mare căutare astăzi, așa cum a fost cu câteva secole în urmă. Care este secretul popularității sale?? Poate că este vorba despre un design impecabil și o construcție ergonomică..

O canapea Chesterfield este ușor de recunoscut, deoarece are un aspect foarte special. Clasicul Chesterfield englezesc este înfrumusețat cu cusături capitonate, care sunt folosite de obicei pe spătar și pe cotiere Spațiul de sub scaun ( foarte rar, modelul de romburi împodobește scaunul însuși ).

Brațele și spătarul unei canapele Chesterfield sunt la aceeași înălțime, iar brațele sunt înfășurate într-o spirală strânsă, care amintește de elementele arhitecturii antice. Canapeaua se sprijină pe micul "bollard".. picioarele, care pot fi, totuși, de asemenea, ascunse.

Inițial, Chesterfield a fost acoperit în piele, catifea și a avut loc în cea mai mare parte în tonuri mute, naturale – teracotă, cărămidă, roșu și maro. Producătorii de mobilier modern, deși respectă tradiția engleză, le place să experimenteze. Așadar, nu doar masa "insulă" cu două locuri este la reducere Chesterfields, dar și modele de colț care se adresează grupurilor mari de persoane. Opțiunile de tapițerie sunt, de asemenea, încântătoare. Astăzi, în plus față de canapelele maro și negru.. «obișnuiți." birouri și zone de recepție Există exemple de alb-negru, imprimeuri și chiar argintiu. Ca o mărturie a acestui lucru.. selecția noastră de fotografii.

Citește mai mult  Orient Express
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: