6 secrete de cump─âr─âturi: Ce canapea extensibil─â este potrivit─â pentru tine??

Iat─â o list─â de ├«ntreb─âri la care, odat─â ce a╚Ťi r─âspuns, ve╚Ťi afla exact ce trebuie s─â cump─âra╚Ťi ╚Öi de ce.

Care mecanism este mai bun?

Jos cu conven╚Ťionalismul! O alternativ─â bun─â la toate mecanismele de ├«nclinare sunt canapelele modulare. Acestea constau ├«n unit─â╚Ťi individuale care pot fi aranjate dup─â cum dori╚Ťi ├«n timpul zilei ╚Öi mutate ├«mpreun─â pe timp de noapte.

În imagine: Canapea Bruhl Four-Two.

C├ót de des poate fi ├«nclinat─â canapeaua? Canapeaua din camera de zi este folosit─â ├«n principal pentru a se a╚Öeza, pentru a fi transformat─â ├«n pat atunci c├ónd sosesc oaspe╚Ťii. O chestiune complet diferit─â Canapeaua extensibil─â din dormitor, pe care proprietarii o folosesc ├«n fiecare zi pentru a dormi. Pa╚Öaportul tehnic al unei canapele trebuie s─â indice ├«n mod necesar adecvarea sa pentru o utilizare regulat─â.

Care sistem este mai fiabil?? Un mecanism de pliere ╚Öi "acordeon" nu sunt foarte robuste, a╚Öa c─â este mai bine s─â nu le folosi╚Ťi ├«n fiecare zi. P─âtu╚Ťul fran╚Ťuzesc are o saltea sub╚Ťire ╚Öi este inconfortabil pentru a dormi tot timpul pe el. Canapele cu canapea extensibil─â cu un aranjament de canapea extensibil─â sau "p─âtu╚Ť american" sunt mai potrivite pentru acest scop. ( Pentru informa╚Ťii despre tipurile de canapele extensibile, consulta╚Ťi articolul "Canapea cu mecanism de pat rabatabil" ).

Cite╚Öte mai mult  Tangerine Relaxare

Canapea cu pat american pliabil Unul sau două sertare se transformă în pat în trei moduri și sunt considerate cele mai frecvent utilizate.

  • Canapea de pat Albert fabric─â Meta
  • 1.
  • 2.
  • 3.

Cum s─â alege╚Ťi? Principalul criteriu pentru o canapea extensibil─â pentru utilizarea zilnic─â este un confort. Versiunea ortopedic─â corect─â O structur─â din lemn cu bare transversale ╚Öi amortizare de ├«nalt─â densitate. ├Änainte de a cump─âra, asigura╚Ťi-v─â c─â testa╚Ťi canapeaua, at├ót ├«n pozi╚Ťie a╚Öezat─â, c├ót ╚Öi culcat─â, ├«ncerca╚Ťi de mai multe ori mecanismul de ├«nclinare ╚Öi cere╚Ťi condi╚Ťiile de garan╚Ťie de la comerciant: perioada de garan╚Ťie poate varia pentru fiecare parte a mecanismului.

Unde dori╚Ťi s─â plia╚Ťi patul

Delfinul este numele dat canapelelor de col╚Ť. Atunci c├ónd sunt desf─â╚Öurate, o parte dintre ele "iese" de sub scaunul de pe partea lung─â ╚Öi creeaz─â un pat complet cu scaunul de pe partea scurt─â.

├Än fotografie: col╚Ť de canapea-pat Palermo Ewald cu mecanism de delfin.

De-a lungul peretelui. ├Än cazul ├«n care canapeaua extensibil─â va sta ├«ntr-o camer─â mic─â, este mai bine s─â alege╚Ťi un model care formeaz─â un pat de-a lungul peretelui: "cartea", «dormitor", «click-clack ( Pentru mai multe informa╚Ťii despre aceste mecanisme, consulta╚Ťi. articolul "Canapele transformatoare: c─âr╚Ťi ╚Öi delfini" ). Adev─ârat, iar spa╚Ťiul de dormit ├«n acest caz va fi destul de ├«ngust.

├Än cealalt─â parte a camerei. P─âtu╚Ťul rabatabil ╚Öi canapelele extensibile pot fi f─âcute s─â doarm─â perpendicular pe perete. Acesta va fi mai larg, dar va ocupa mai mult spa╚Ťiu, a╚Öa c─â mai ├«nt├ói asigura╚Ťi-v─â c─â un astfel de pat nu se va odihni ├«mpotriva altor mobilier sau va aglomera culoarul. ( Pentru mai multe detalii, consulta╚Ťi.: "Canapele transformatoare: acordeoane ╚Öi telescoape" ).

Cite╚Öte mai mult  Acoperire cu pulbere

Canapele extensibile ├«n configura╚Ťie acordeon ascunde cea mai mare parte a spa╚Ťiului de dormit ├«n sp─âtar, care se pliaz─â ├«n acordeon.

  • Canapea Glenn de Milano Bedding
  • Canapea extensibil─â Bombay de Domingo Salotti
  • Canapea extensibil─â Azzurro fabrica Bonaldo
  • Canapea-canapea simpl─â din fabrica Meta

Canapea Glenn de Milano Bedding.

L─â╚Ťimea scaunului

C├ó╚Ťi oaspe╚Ťi ve╚Ťi primi? Nu uita╚Ťi c─â fotoliul dvs. va fi folosit pentru divertisment ├«n timpul zilei ╚Öi l─â╚Ťimea scaunului s─âu depinde de mecanismul. ├Än timp ce modelele orientate spre fa╚Ť─â pot g─âzdui de obicei doar dou─â persoane, cele care se ├«nclin─â de-a lungul peretelui pot g─âzdui uneori patru persoane ├«ntr-o pozi╚Ťie pliat─â confortabil─â.

Ave╚Ťi nevoie de un sertar ├«n interior

Unde s─â depozita╚Ťi lenjeria de pat? Foarte confortabil ├Än interiorul canapelei extensibile, mai ales dac─â toate dulapurile sunt deja ocupate. Unele mecanisme de pliere a c─âr╚Ťilor ╚Öi "acordeoane" au un sertar, dar din aceast─â cauz─â mobilierul ├«n sine d─â o impresie mai masiv─â.

Unul sau dou─â sertare sunt disponibile op╚Ťional pentru multe transformatoare de canapele.

Alege╚Ťi o canapea extensibil─â

Canapea cu bucl─â de la Pozzi WK Wohnen canapea WK 550 Soul Canapea Biba Salotti Airon 210
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: