Casnică în grădină

Producătorul german de mobilier de birou Dauphin a prezentat prima sa colecție de mobilier pentru casă la târgul din ianuarie de la Köln. Acum, marca a făcut un pas înainte și prezintă "primul nou-venit" în gama sa de mobilier de exterior – fotoliul Perillo reînnoit.

Fotoliul Perillo proiectat pentru marca Züco ( aparține companiei Dauphin ) de către designer De Martin Ballendat ( Martin Ballendat ) a fost prezentat la imm Cologne 2010. A primit deja trei premii de design și a fost nominalizat la Premiul german de design Deutscher Designpreis 2010.

Semnul distinctiv al scaunului Perillo.. corpul său, ca și cum ar fi format dintr-o singură bandă largă. Scaunul, spătarul și cotierele se îmbină perfect în unul în celălalt. Potrivit designerului, scopul său nu a fost doar de a crea o piesă de mobilier, ci de a crea un obiect izbitor care să contrasteze cu "liniaritatea sterilă" a mobilierului tapițat de multe clădiri.

Fotoliul Perillo de la Züco poate fi folosit acum nu numai în interior, ci și în grădină, în parc sau pe terasă, pentru a "crea o atmosferă familiară în exterior".

Noul model este fabricat din poliuretan, un plastic durabil și rezistent la intemperii. Pentru o protecție suplimentară, fotoliile sunt finisate cu lac mat sau lucios rezistent la UV. Baza circulară realizată din oțel inoxidabil cu un diametru de 50 cm conferă stabilitate scaunului Perillo.

Citește mai mult  Design confortabil
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: