Comandă germană

premiera imm cologne 2014. Cinci noi formate de sisteme Nex de Piure.

În imagine: Nex Sideboard.

Gama Nex a fost lansată pentru prima dată de compania germană Piure în 2013. La expoziția internațională de la Köln, imm cologne 2014, s-a prezentat publicului în 5 formate noi deodată: Nex Paneel, Nex Boxen, Nex Pur, Nex Schrank, Nex Sideboards.

În imagine: Sistemul Nex Paneel.

Nex Sideboard- este o combinație de cutii de diferite mărimi și forme stivuite una peste alta. Acestea sunt combinate într-o singură carcasă și sub un panou de acoperire comun. Dulapurile Nex – Panouri de acoperire ultra-subțiri și panouri laterale subțiri de până la 6 mm. Stabilitatea construcției și fixarea modulelor este asigurată de un sistem inteligent de fixare ascunsă.

În fotografie: Sistemul Nex Schrank.

Dulapurile Nex oferă mai multe opțiuni de montare: plintă, cadru metalic, picioare elegante, platformă sau picioare glisante. Secțiunile închise fără mâner, cu fronturi netede, pot fi deschise prin simpla apăsare a unui buton, dar fiecare comodă poate fi dotată cu un mâner elegant, dacă se dorește.

În imagine: Sistemul Nex Pur.

În imagine: Sistemul Nex Boxen.

Citește mai mult  14 exemple de mobilier din răchită
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: