Mobilă patchwork

Ce se poate face cu o grămadă de resturi de lemn? Designerul norvegian Amy Hunting asamblează literalmente mobilierul "bucată cu bucată.

Designer Amy Hunting ( Amy Hunting )- pentru o producție fără deșeuri. Materialul pentru scaunul, masa de raft și abajururile din colecția Patchwork ( engleză. – «patchwork ) a asamblat în fabrici din Norvegia natală. Lemnul pentru Blockshelf ( "raft din blocuri" )- găsit în Londra.

În imagine: Colecția de mobilier Patchwork, designer Amy Hunting.

Într-un singur model pot fi combinate o duzină de tipuri diferite de lemn. Iar Amy preferă să pună piesele laolaltă "fără niciun cui". De exemplu, rafturile sunt conectate doar printr-o frânghie aspră.

Citește mai mult  De unde provine mobilierul Bleu Nature??
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: