Mobilier fitness

Compania cehă Process vrea să îi facă pe oameni să intre în sala de sport cu seria de mobilier Home Fitness. Un dulap sau o masă ar putea fi folosite în locul unei piese de gimnastică.

La expoziția 100% Design London, marca Process a prezentat un dulap și o masă din gama Home Fitness ( English. – «home fitness" ). Ele nu numai că își servesc scopul, dar pot fi transformate și în echipamente sportive.

Partea din față a dulapului este echipată cu bare transversale, astfel încât îl puteți folosi și ca un tampon de perete. Iar masa de luat masa, care a fost răsturnată cu 90 de grade, vă permite să faceți exerciții pe bare. Ambele modele sunt construite pentru a susține greutatea unui adult. Colecția include, de asemenea, un covor de podea pliabil.

Citește mai mult  Înnoirea scaunelor cu perie și vopsea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: