Scaune diferite în jurul mesei

Un mod neașteptat de a vă mobila sufrageria: varietate în loc de uniformitate! Lăsați scaunele din jurul mesei să fie diferite unele de altele.

Scaunele cu tapițerie în diferite culori sunt disponibile la majoritatea producătorilor.

Un set de scaune cu sau fără cotiere

De-a lungul anilor, am învățat o lecție importantă: de fiecare dată înveți ceva nou despre culoare. Așa-numitele "reguli de bază" pentru culori nu sunt niciodată atât de perfecte încât să nu poată fi adaptate la nevoile noastre. Așadar, nu trebuie să fiți tare de tot: interioarele retro pot fi făcute mai vii prin adăugarea de culori ușoare ( palide ) care dau volum spațiului. Culorile bogate, cum ar fi maro Leuin și verde smarald, adaugă intensitate culorilor și creează interioare confortabile, ca o cameră.

Am învățat o lecție importantă de-a lungul anilor: de fiecare dată înveți ceva nou despre culoare. Așa-numitele "reguli" ale culorii nu sunt niciodată atât de perfecte încât să nu poată fi adaptate la nevoile noastre. Așadar, nu trebuie să vă țineți strict de canon: interioarele retro pot fi înviorate prin adăugarea de culori ușoare ( palide ) – acestea dau volum spațiului. Culorile bogate, cum ar fi maro Leuin și verde smarald, scot în evidență celelalte culori și creează interioare asemănătoare cu o cameră.

Ascundeți

Multe fabrici de mobilă includ în colecțiile lor atât scaune simple, cât și semicirculare. Acest set de scaune este conceput în același mod Singura diferență sunt cotierele. Înconjurați masa de luat masa cu scaune și fotolii din aceeași gamă și spațiul va arăta mai viu, Mai puțin monoton.

Citește mai mult  Pentru publicul rafinat

Întrebarea cheie este cât de mult să cumpărați. Proporția ideală este de 2:1 ( două scaune normale Unul cu cotiere );. Dacă este invers, mânerele se agață unul de celălalt. Alternativ, o jumătate de scaun poate fi plasată chiar în capul mesei și nu va interfera cu scoaterea scaunelor vecine.

Alternanța scaunelor cu și fără cotiere la aceeași masă de luat masa.

Scaune identice cu scaune diferite

Este plăcut să stai la o masă pe scaune tapițate. Dar de ce trebuie să fie la fel??! Comandați scaune din aceeași colecție, dar tapițate într-o țesătură asortată. Să avem o schemă de culori comună, să zicem albastru și albastru. Dar un scaun ar fi ajuns într-o "bavetă", cealaltă este Textilele de pe cel de-al treilea vor semăna cu picturile lui Gzhel. Dacă vă este teamă să experimentați cu tapițeria, comandați huse detașabile multicolore.

Cel mai simplu mod de a comanda scaune tapițate cu tapițerie colorată.

Scaune colorate

Majoritatea producătorilor produc același scaun în diferite culori și nuanțe. Scaunele colorate înveselesc un interior. Cum să le folosiți? Opțiunea unu – În jurul mesei, scaune în toate culorile curcubeului ( din plastic sau din metal ). Opțiunea a doua cumpărați modele identice cu rame de culori diferite, de exemplu, unul din fag deschis și altul din cireș închis. Arată proaspăt și original!

Nu numai tapițeria poate fi colorată, ci și scaunul.

Scaune din același material

Mod extravagant: combinați mobilierul pe bază de material. Cumpărați modele diferite, poate chiar de la producători diferiți. Începeți o vânătoare decorativă pentru toate scaunele de "stejar albit" Sau "în wenge". Rezultatul depășește toate așteptările: nu veți mai găsi un astfel de set nicăieri în lume!

Citește mai mult  26 bănci de grădină

Folosiți materiale diferite – tip de lemn sau metal – pentru setul de taburete.

scaune complet diferite sau neobișnuite

Teama de un "salad bar, ceea ce ar indica doar o lipsă de gust și o lipsă de capacitate de a combina? Nu și dacă alegeți modelul potrivit. De exemplu, piesele de design contemporan. Scaune neobișnuite puse împreună pentru a spori și mai mult caracterul unic al fiecăruia. Vă puteți imagina că oaspeții vor fi fericiți, știind că fiecare are propriul scaun și unul unic, de designer!

Scaune complet diferite au un lucru în comun – construcție ușoară.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Sorina

    Ce se întâmplă dacă unele scaune diferite sunt așezate în jurul mesei? Are vreo importanță aspectul acestora sau este mai importantă funcționalitatea? Îmi poti spune care sunt avantajele și dezavantajele unui aranjament de scaune diversificat?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: