Spectacolul CIFF prezentat la Milano

Conferința de presă dedicată ediției din septembrie a târgului internațional CIFF a avut loc în cadrul Salonului de design interior Salone del Mobile.

Pe 15 aprilie 2015, CIFF ( China International Furniture Fair &#41 a organizat o mare conferință de presă la Salone del Mobile din Milano;. Jurnaliștii italieni și chinezi au fost întâmpinați de Li Deying ( Li Deying ) directorul general al Guangzhou China International Trade Fair Centre Corporation, precum și de toți directorii de top ai Asociației de Mobilă din China. Punctul culminant al anului a fost introducerea noului Cea de-a doua ediție a CIFF, care va avea loc între 8 și 12 septembrie la Shanghai.

Centrul Național de Convenții și Expoziții din Shanghai va pune la dispoziție 400.000 de metri pătrați de spațiu pentru. m de spațiu interior și 100.000 km. m de spațiu exterior pentru expozanți din Statele Unite, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Spania, Franța, Belgia, Australia și Turcia. Vor fi expuse mobilier pentru casă, mobilier de birou, mobilier de grădină, textile, accesorii, echipamente și materii prime pentru industria mobilei.


Citiți mai multe despre CIFF pe site-ul oficial.

Citește mai mult  Se apropie CIFF toamna 2015
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: