Un citat din clasici

Evolu╚Ťia lucrurilor. Re├«ncarnarea unui simbol al designului secolului XX de Konstantin Grcic pentru B.D Barcelona Design.

Scaunul Barcelona a fost proiectat de arhitectul Ludwig Mies van der Rohe ( Ludwig Mies van der Rohe ) ├«n 1929. Acesta a ├«mpodobit Pavilionul Germaniei la Expozi╚Ťia Mondial─â de la Barcelona. ├Än cei 80 de ani de existen╚Ť─â, a devenit o pies─â emblematic─â a designului modern. Unul dintre cele mai cunoscute fotolii din lume, ├«ntruchipare a stilului Bauhaus, a fost de mai multe ori surs─â de inspira╚Ťie ╚Öi obiect de copiere.

Designerul Konstantin Grcic ( Konstantin Grcic &#41 oferă propria sa interpretare a modelului iconic;. Pentru B.D Barcelona Design a proiectat B Bench. Proiectat să se extindă de la un singur scaun la o bancă de șase metri. Forma picioarelor citează suporturile încrucișate recunoscute ale Barcelonei.

Bancheta B poate fi comandat─â f─âr─â tapi╚Ťerie ╚Öi poate fi utilizat─â at├ót ├«n interior, c├ót ╚Öi ├«n exterior. Konstantin Grcic recunoa╚Öte: "Designul este un joc de cuvinte nu este o reinventare constant─â a noului. Design este evolu╚Ťia obiectelor.".

Cite╚Öte mai mult  Mobilier pentru televizor: care dintre ele s─â alege╚Ťi, cum s─â fixa╚Ťi ecranul
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: