Bucătăria cabanei: o bucătărie gata făcută

Cumpărarea unei bucătării ieftine gata făcute este simplă, nu este costisitoare și o astfel de achiziție ar dura puțin timp. Dimineața este în magazin, iar seara este la ușa ta. Beneficiile sunt de netăgăduit. Merită tentația?

De ce să cumpărați o bucătărie gata făcută??

Pentru casa de la țară, pentru apartamentul închiriat. În aceste situații, nu are sens să comandați o bucătărie scumpă, echipată cu cea mai recentă tehnologie, proiectată să dureze cel puțin un deceniu și să devină o sursă de mândrie pentru proprietari. O opțiune bugetară modestă, dar elegantă și modernă și modernă poate fi achiziționată la orice megamarket de construcție sau o comandă într-un magazin online, economisind câteva zeci de mii de Leu.

Două opțiuni

Set de garderobă sau set complet. Și iată cum se vând bucătăriile complete montate Puteți fie să stocați o selecție de dulapuri superioare și inferioare gata făcute și să configurați lungimea de care aveți nevoie, fie să optați pentru un set complet. În acest din urmă caz, producătorul nu permite, în general, efectuarea de modificări sau eliminarea sau adăugarea unui dulap. În ambele cazuri, dulapurile sunt livrate preasamblate Trebuie doar să le instalați și să le rearanjați.

Citește mai mult  Ce blat de bucătărie este mai bun?

Configurați

Unități liniare sau de colț. Amenajări mai complexe nu sunt disponibile în cazul bucătăriilor bugetare. Lungimea dulapurilor liniare variază în medie între 120 și 260 cm, deși fiecare fabrică are o gamă proprie de dimensiuni. Dacă obțineți o bucătărie din dulapuri prefabricate individuale, atunci și aici alegerea modulelor în lățime este cel mai adesea reprezentată de trei dimensiuni standard – 40, 60 și 80 cm. Dar, dacă ești norocos, s-ar putea să găsești o altă mărime. Dimensiunile unităților de colț prefabricate sunt de obicei 120 sau 150 cm.

Dimensiunea compactă ( literalmente trei sau patru dulapuri ) este ceea ce stabilește seturile de bucătărie gata făcute în afară.

  • Setul de bucătărie Simpl 2100 de la fabrica Borovichi-Mebel
  • Set de bucătărie LODIA 1,8 metri de la firma "Kitchens Here"
  • Setul de bucătărie Liana Economy b-1500 de la fabrica Megaelaton
  • Unitate de bucătărie Trapeza-Prestige din plastic 2400 mm de la fabrica Borovichi-Mebel

Unitate de bucătărie Simpl 2100 din fabrica Borovichi-Mebel.

Materiale

Plăci aglomerate, de regulă. Cele mai ieftine bucătării prefabricate prefabricate sunt realizate în întregime din acest material. Oricum, cadrul dulapurilor din astfel de bucătării este întotdeauna făcut din plăci aglomerate. Fronturile sunt, de asemenea, realizate din MDF- Sunt mai scumpe, sau sunt făcute din plastic.. Există o opțiune foarte luminoasă și modernă aici. Este important să se acorde o atenție la modul în care sunt finisate marginile panourilor. În cazul în care fabrica le taie pe un echipament modern de bordurare, mobilierul de bucătărie nu se va deforma din cauza umidității și va dura destul de mult timp.

Blaturi de lucru și tehnologie

Depinde de preț. Bucătăriile ieftine pentru cabane nu oferă un singur blat de lucru ( fiecare dulap are propriul său top separat, iar între dulapuri lacune ) aparate încorporate mult mai puțin costisitoare. Seturile cu prețuri mai mari pot include un singur blat de lucru, o unitate de perete și unități montate. Prezența unor astfel de opțiuni crește automat costul bucătăriei cu cel puțin 10-15 mii de Leu. De asemenea, bucătăriile prefabricate folosesc, de obicei, cele mai simple accesorii și nu veți găsi niciun sistem modern de depozitare în interiorul dulapurilor- numai rafturile normale.

Citește mai mult  13 fronturi de bucătărie din lemn vopsit

Setul gata făcut de mobilier de bucătărie este destul de des oferit într-un design neobișnuit – frumusețea setului este aproape la fel de bună ca și mobilierul care este făcut la comandă pentru un anumit client.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: