24 de mese ovale

Nu este nevoie să economisiți spațiu în zona de luat masa? O masă ovală este un adevărat lux, confortabilă și funcțională.

Masă ovală.. o alternativă actuală la biroul dreptunghiular. Cele două modele diferă nu numai prin forma vârfurilor lor, ci și printr-o serie de caracteristici practice. Masa ovală de luat masa va găzdui un număr mai mare de persoane datorită lipsei colțurilor ascuțite de pe blatul mesei. Dar nu o puteți împinge pe perete, spre deosebire de o masă dreptunghiulară, care este mai ergonomică și mai compactă. Deci, aceasta este o masă ovală este în principal o opțiune pentru zonele de luat masa spațioase, unde nu este nevoie să economisiți spațiu. Necesită un pic de spațiu, dar arată foarte distinctiv și expresiv.

Consultați ședința noastră foto pentru a vedea mai îndeaproape gama de măsuțe de cafea ovale moderne. O masă de bucătărie ovală din lemn masiv pe un piedestal va adăuga o notă clasică unei sufragerii sau unei camere de zi. O dimensiune monumentală, forme arhitecturale, un blat de masă cu efect de intarsie, sculpturi sculptate manual, finisaj lăcuit și lustruit Această masă va fi punctul central al camerei.

O masă de bucătărie ovală cu un blat din sticlă călită pe picioare metalice curbate sau pe o bază de coloană centrală se va potrivi bine cu interioarele moderne. Printre mesele ovale, transformatoarele nu sunt neobișnuite blaturile lor de masă sunt dublate în mărime de filele de extensie. Aceste mese sunt compacte atunci când sunt asamblate, iar dacă intenționați să organizați o sărbătoare, extindeți masa ovală și serviți o cină mare pe ea.

Citește mai mult  Alki vopsește scaunele în turcoaz
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: