30 de mese de luat masa neobișnuite

Masa de luat masa este un element semnificativ al interiorului. Dacă este simplu și nepretențios sau extrem de colorat, depinde de tine. Există 26 de variante de mese, pentru a se potrivi tuturor gusturilor și culorilor.

  • de 30

Ordinar – nu!

Masa de luat masa.. Masa este, fără îndoială, o piesă de mobilier importantă. Fie că este vorba de o masă pentru bucătărie sau de o masă care să locuiască în camera de zi devine adesea centrul activităților comune și este, de asemenea, un obiect interior de mari dimensiuni și vizibil. Deci, în cazul în care masa de luat masa va arăta strălucitoare, interiorul va beneficia de ea.

Un grad ridicat de decorativitate poate avea nu numai o masă de cafea. De aceea, am ales o selecție de fotografii de mese de sufragerie care prezintă modele născute din imaginația sălbatică a designerilor și realizate folosind tehnologii și materiale tradiționale și inovatoare.

Piedestalul este adesea piesa centrală a mesei de luat masa. Centru, în cruce sau cu patru picioare, din lemn, sticlă, metal sau piatră Se răsucește într-o minge, se curbează în cele mai incredibile unghiuri, arată ca o sculptură, o formă geometrică complexă sau un design arhitectural. Nici blatul de masă nu rămâne în urmă: dacă are forma unui cerc sau a unui cvadrilater, cu siguranță va fi realizat din materii prime exotice Sticlă de Murano, lemn de wenge, marmură de Carrara, și vă va încânta cu decoruri și culori pline de culoare.

După cum puteți vedea din fotografiile de mesele noastre de luat masa: prin design, ele pot fi principalul accent de design interior. Alegerea unei mese de luat masa pentru bucătărie sau camera de zi, nu trebuie să vă grăbiți, pentru a începe să vă uitați la cât mai multe seturi de fotografii.

Citește mai mult  25 de piese de decor pentru bucătărie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: