7 Sfaturi pentru persoana care cumpără o masă de luat masa

Lucruri la care trebuie să vă gândiți înainte de a merge la cumpărături pentru o masă de luat masa? Instrucțiunile noastre vă vor ajuta să evitați greșelile și să alegeți o masă de care să vă bucurați mulți ani de acum încolo.

1 Vizualizați! Concepeți-vă imaginea ideală în minte: dimensiune, formă, material, construcție…. Alegeți dimensiunea preferată pentru masa de masă . Nu este nevoie să cumpărați "doar în stoc": cu cât masa este mai mare, cu atât este mai scumpă, deoarece prețul este direct proporțional cu cantitatea de material utilizat.

Tabele de conversie convenabile care pot fi adaptate în funcție de numărul de locuri pe care îl doriți.

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care caută o masă? În orice caz, nu trebuie să fie doar o chestiune de materiale, ci și de dimensiuni! Câte persoane se așteaptă să stea la această masă atunci când sosesc vizitatorii și dacă această masă se va "deschide" în această cameră ( există suficient spațiu pentru ea )? Sau poate că va fi folosit doar de familia ta?.. Odată stabilită dimensiunea, putem începe să ne uităm la aspectul mesei: culoare, material, calitatea finisajului, sculptură sau incrustații. Desigur, trebuie să vă așezați la masă și să simțiți dacă este confortabilă sau nu. Uneori îți dorești să existe ceva ce nu înțelegi. Apoi iau o hârtie și un creion, încep să desenez sau să schițez un model existent al mesei, dar cu propriile mele modificări. Apoi mă duc la fabricantul de mobilă și îl rog să calculeze costul mesei "mele".

Ce să sfătuim o persoană care caută o masă? În orice caz, ar trebui să se bazeze nu numai pe materiale, ci și pe dimensiunea obiectului! Câte persoane se așteaptă să stea la masă atunci când sosesc oaspeții și dacă masa se va "deschide" în cameră ( există suficient spațiu pentru ea )? Sau poate doar membrii familiei dvs. îl vor folosi?.. Odată ce dimensiunea este determinată, începeți să alegeți masa după aspectul său: culoare, material, calitatea finisajului, sculptură sau încrustare. Desigur, trebuie să vă așezați la masă și să simțiți dacă vă simțiți confortabil sau nu. Uneori îți dorești ceva ce nu înțelegi. Apoi iau hârtie și un creion, încep să desenez sau să schițez un model existent de masă, dar cu propriile mele modificări. După aceea, mă duc la producătorul de mobilă și îl rog să calculeze prețul mesei mele.

Ascundeți

2 Găsiți un loc pentru masă înainte de a o cumpăra! Dacă nu dispuneți de mulți metri pătrați pentru a lucra, o masă pliantă este ideală. Odată asamblat, este compact, iar atunci când este desfășurat Capacitate. Iar dacă există suficient spațiu, aș prefera un model fix. Este mai rezistentă și mai frumoasă decât orice masă pliantă .

Citește mai mult  Întoarcerea acasă

3 Comandați online – testați-l în lumea reală! După ce v-ați ales modelul preferat dintr-un catalog sau de pe internet, nu vă grăbiți să îl comandați. Este important să vă așezați la o masă, în special pentru persoanele de statură înaltă. Adesea, înălțimea reală a mesei nu este cea care ar trebui să fie. Este vorba despre așa-numita "bază", care vă împiedică să vă așezați liber, de exemplu, prin alunecarea piciorului peste. Inconfortabilul (bar ( un așa-numit ) sub blatul de lucru; disponibil în majoritatea modelelor în stil clasic. Uitați-vă mai atent la baza mesei – un singur picior este de preferat la patru picioare în colțuri, iar picioarele descentrate sunt, de asemenea, preferabile la patru picioare în colțuri.

4 Găsește scaune potrivite pentru a se potrivi cu masa Nu vă grăbiți atunci când cumpărați setul de masă. Nu este necesar să cumpărați o masă cu scaune asortate pentru sufragerie. De asemenea, puteți experimenta – Alegeți scaune diferite, dar perfect coordonate, apoi completați-le cu un element neutru, unificator masa.

Masa poziționată central se compară favorabil cu modelele tradiționale cu patru picioare.

Nu-mi plac mesele finite.. asamblați propriul dvs! Un blat de masă care să vă satisfacă gusturile și să economisească bani în același timp. Unele magazine vând mesele pe bucăți. Puteți alege ( scumpe ) picioare pentru un blat obișnuit sau, dimpotrivă, puteți cumpăra un blat frumos și îl puteți completa cu picioare simple. Modelele de piese.. există un mare plus Acestea pot fi demontate și ascunse cu ușurință.

Scaune inegale în jurul mesei – o caracteristică la modă și decorativă.

Citește mai mult  Mobilier lăcuit

așezați masa… Pe rotile Mese monumentale pentru 12 ( în special cu un blat de piatră ) cântăresc multe sute de kilograme. Acestea trebuie să fie livrate printr-o fereastră cu ajutorul unei macarale. Dacă este alegerea dvs., dar vă place să vă deplasați mobila, masa este prevăzută cu rotile integrate: trebuie doar să apăsați un buton sub blatul mesei pentru a le extinde și retrage.

7 Cheltuiți cât de mult puteți! Alegeți cea mai scumpă masă de luat masa care vă place și vă puteți permite. Vă veți bucura de calitate mult mai mult timp decât vă interesează prețul.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: