Cât costă o canapea bună??

Este posibil să cumperi o canapea bună în limita a 1.000 de euro?? Ce ne oferă producătorii pentru 2000-5000 de euro? Și care sunt posibilitățile cu un buget nelimitat??

Sub 1000 de euro

Clasa economică internă. Cu un buget limitat, cel mai bine este să cumpărați o canapea făcută în România. Alegerea dumneavoastră colecție de buget de fabrici de canapele Culoarea canapelelor ( ținând Moebel& Zeit ) "8 martie" etc. În aceeași categorie de preț se încadrează și unele fabrici din Belarus și Ikea din Suedia.

Designul canapelelor din acest segment de preț este cât se poate de simplu: o canapea de colț cu două sau trei locuri, în miniatură. Spațiul de dormit este posibil, dar nu pentru utilizarea zilnică. Tapițeria este probabil din material textil și este greu de găsit o culoare neutră.

Mobilierul bugetar se distinge prin simplitatea designului și tapițeria textilă.

  • Canapeaua Corsika de la fabrica mobel&zeit
  • Canapea-pat Pittsburgh din fabrica LaurentMebel
  • Canapea Genio 3400 de la fabrica Piermaria
  • Canapea Charro de la fabrica LaurentMebel

Canapea Corsika de mobel&zeit.

Cumpărarea unei canapele ieftine este adesea oferită la piețele de țesături. ( De exemplu, pentru 200 de euro "prin fotografie" ). Adevărat, alegând această opțiune, riscați să obțineți mobilier semi-personalizat, care nu va fi demontat, ceea ce va face problematică rearanjarea casei.

Până la 3000 de euro

La vânzare sau mărci rusești. Pentru un buget de 3.000 de euro puteți cumpăra o canapea de la unul dintre producătorii europeni numai la vânzare. Fiți atenți la contrafaceri O canapea de import nu ar trebui să coste mai puțin de 2.000 de euro.. numai la vamă, va costa 40% din valoarea sa inițială, plus TVA și o suprataxă pentru salon. Cumpărați o canapea ieftină de la fabricile interne Allegro-Classica, Pushe, Dobry Stilya, companii ucrainene Natif, Dominant, bieloruse și scandinave.

Citește mai mult  La ce nu vă puteți permite să economisiți când cumpărați mobilă?

Pentru 60 000 de Leu. Puteți cumpăra o canapea mare de 2,5 locuri sau o canapea de colț în țesături sau în piele pentru 80.000 de euro. Designul modelului este mai atractiv din punct de vedere exterior și – cel mai important – are un design modern și elegant mai fiabile. Puteți găsi o canapea extensibilă pe un cadru metalic cu sertar pentru lenjerie. Producătorii oferă o gamă largă de tapițerii și includ adesea perne și accesorii decorative.

Dacă bugetul dvs. este strict limitat la trei mii de euro, este dificil să cumpărați o canapea de la fabrici europene de renume, cel mai probabil numai la vânzare.

3000-5000 de euro

Fabricile europene sau luxul intern. Pentru acești bani, puteți cumpăra o canapea de marcă spaniolă bine cunoscută și mărci italiene de gamă medie ( Soher, Mariner, Frighetto, Berloni etc. ). Dar nu trebuie să vă bazați pe tapițeria de lux. Cu un astfel de buget.. Nuanțe neutre de textile. Puteți apela la colecții de producători ruși ( Albert& Shtein, Moebel& Zeit ) care în această nișă de preț oferă modele de canapele decapotabile, de colț, cu cinci locuri, precum și tapițerie din piele naturală. Unele mărci rusești din această categorie au canapele cu bară încorporată, reglarea adâncimii scaunului, etc.. Alegând o marcă națională, puteți cumpăra o canapea ieftină, dar totuși obțineți un model modern în segmentul premium.

Cu un buget de trei până la cinci mii de euro, puteți cumpăra o canapea bine-cunoscute mărci spaniole și italiene de nivel mediu.

Între 5000 și 9000€

Mărci europene. Multe mărci europene bine cunoscute ( B& B Italia, Zanotta etc.. ). Canapeaua oferă o gamă largă de tapițerie ( textile, piele, materiale inovatoare ). Vă puteți permite țesături germane sau italiene din colecțiile designerilor. Și puteți cumpăra și un model care poate fi transformat. Dar numai fabricile germane și franceze oferă o canapea extensibilă ( majoritatea celorlalte mărci europene nu au o zonă de dormit ). Numai scaune transformabile sub formă de reglare a înălțimii și adâncimii. Canapelele noastre își datorează formele fanteziste designerilor noștri Majoritatea modelelor din acest segment de preț sunt fabricate de designeri.

Citește mai mult  Casa construită de Vitra

În intervalul de cinci până la nouă mii de euro sunt disponibile cele mai cunoscute mărci europene. Puteți alege între modele de designer, modele cu diferite tipuri de transformare, opțiuni de tapițerie și canapele. .

10000 de euro și mai mult

Nu există restricții. Aici puteți alege cele mai luxoase canapele: cea cu cadru din lemn masiv, cea cu cea mai fină tapițerie din piele realizată manual etc.. Pentru cei cu pretenții mari – Canapele uriașe cu mai multe paturi și cele mai noi tehnologii, cum ar fi canapelele cu home cinema integrat sau acces la internet. Multe mărci colaborează cu case de modă și creează canapele de înaltă ținută ( Fendi Casa, Armani Casa ).

Luxul real – atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic – poate fi permis de cei care sunt dispuși să cheltuiască zece mii de euro și mai mult pe o canapea.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Maria

    Îmi puteți spune, vă rog, cât costă o canapea de calitate? Sunt interesat/interesată să achiziționez una, dar doresc să aflu prețurile înainte de a face o alegere. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: