Christine Crosse despre cum se schimb─â peisajul mobilierului

Christina Krosse, directorul de marketing al renumitei companii germane Koinor, vorbe╚Öte despre ce va fi mobilierul tapi╚Ťat ├«n viitorul apropiat ╚Öi de ce o canapea nu va mai fi niciodat─â o canapea.

Koinor este un tapi╚Ťer german. Mai mult de 600 de piese de mobilier produse de acest brand sunt livrate zilnic ├«n magazinele din ├«ntreaga lume.

Despre stilul german. Pentru c─â tr─âim ├«ntr-o lume globalizat─â, ├«n care grani╚Ťele culturale sunt foarte neclare, ar fi mai bine s─â vorbim despre un design bun sau r─âu dec├ót despre stilul german sau italian ├«n industria mobilei.

Atunci c├ónd se realizeaz─â un produs, este important s─â se g─âseasc─â "designul potrivit" pentru acesta, ╚Öi nu e vorba doar de form─â ╚Öi culoare. Autenticitatea este important─â. Dup─â r─âzboi, designul a urmat func╚Ťia pentru o lung─â perioad─â de timp. Abia acum ace╚Öti factori se echilibreaz─â ╚Öi sunt acum pe picior de egalitate. Sensul, etica ╚Öi filosofia devin importante. Mobilier este mai mult dec├ót o simpl─â pies─â de mobilier, este o reflectare a personalit─â╚Ťii dumneavoastr─â. Mobila p─âstreaz─â amintirile vii.

Despre participarea la IMM 2015. IMM pentru noi Cel mai important t├órg comercial al anului. Este un termometru sezonier care reflect─â tendin╚Ťele care vor fi actuale ├«n urm─âtoarele 12 luni. Am adoptat o abordare foarte responsabil─â ├«n ceea ce prive╚Öte dezvoltarea acestei game. Printre noile oferte ve╚Ťi remarca aspectul confortabil, moale, u╚Öor "neglijent" formulare. De asemenea, am acordat o aten╚Ťie deosebit─â tapi╚Ťeriei.

Despre noile tendin╚Ťe. Judec├ónd dup─â expozi╚Ťie, tendin╚Ťa de pe pia╚Ťa de mobilier tapi╚Ťat pentru copii poate fi rezumat─â la "dorin╚Ťa de confort german". Germanii ├«ncearc─â s─â fac─â spa╚Ťiile de locuit c├ót mai confortabile: o tendin╚Ť─â care dateaz─â din anii '50 ╚Öi '60, c├ónd am v─âzut primele siluete curbate ╚Öi rotunjite de mobilier. At├óta "moliciune" se observ─â ╚Öi ast─âzi, iar aspectul cool al designerilor moderni ├«i confer─â un aer actual. Canapele masive, fotoliile ╚Öi mobilierul de cabinet sunt de domeniul trecutului. Elegan╚Ť─â ╚Öi lejeritate Acestea sunt caracteristicile noului mobilier. Acestea pot fi completate discret cu perne decorative ├«n diferite culori ╚Öi forme.

Cite╚Öte mai mult  Amber Manufacture cucere╚Öte Milano

Despre func╚Ťionalitate. Exist─â, de asemenea, o tendin╚Ť─â de modificare ╚Öi extindere a gamei de func╚Ťii. Ast─âzi, o canapea nu mai este doar pentru a sta pe ea, ci poate fi folosit─â pentru a tr─âi: pentru a verifica e-mailurile, a se uita la televizor, a dormi… Toate acestea se pot face confortabil dac─â canapeaua v─â permite s─â modifica╚Ťi ├«nclinarea sp─âtarului, s─â retrage╚Ťi ╚Öi s─â ridica╚Ťi suportul pentru picioare etc.. Bine├«n╚Ťeles, func╚Ťionalitatea nu trebuie s─â compromit─â aspectul Toate mecanismele sunt ascunse de ochii consumatorului. Dimpotriv─â, cre─âm mobilier complex ╚Öi foarte func╚Ťional pentru relaxare. Consolele sunt mai relevante ca niciodat─â ├Äncorporat ├«ntr-o canapea sau independent. Ele completeaz─â foarte bine o camer─â.

Despre pia╚Ťa de mobilier tapi╚Ťat. «Peisaj de mobilier" ╚Öi este imposibil s─â nu observi Pre╚Ťul devine din ce ├«n ce mai important pentru consumator, comer╚Ťul prin internet devine tot mai important. «Supravie╚Ťuie╚Öte" pe aceast─â pia╚Ť─â nu va putea dec├ót s─â se adapteze.

Cele 5 cele mai frapante produse Koinor, în opinia Cristinei Crosse:

Toate sunt ├«n concordan╚Ť─â cu tendin╚Ťa actual─â de "confort". Acestea sunt cu siguran╚Ť─â produse u╚Öor de recunoscut ├«n casa dumneavoastr─â.

Canapea Evita, Koinor.
Canapea Flirt, Koinor.
Fotoliul Safira, Koinor.
Fotoliu Joleen, Koinor.
Fotoliu Igor, Koinor
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: